ارتقای بهره وری نهاده های تولید در بخش کشاورزی گامی در جهت توسعه پایدار(مطالعه موردی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتقای بهره وری نهاده های تولید در بخش کشاورزی گامی در جهت توسعه پایدار(مطالعه موردی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتقای بهره وری نهاده های تولید در بخش کشاورزی گامی در جهت توسعه پایدار(مطالعه موردی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتقای بهره وری نهاده های تولید در بخش کشاورزی گامی در جهت توسعه پایدار(مطالعه موردی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتقای بهره وری نهاده های تولید در بخش کشاورزی گامی در جهت توسعه پایدار(مطالعه موردی) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از راههای مهم کسب موفقیت در راستای توسعه همه جانبه و به ویژه فقرزدایی و غلبه بر بحران غذایی فعلی، شناسایی منابع تولیدی و استفاده بهرهور و بهینه از آن است. نگاهی به وضعیت کشورهای در حال توسعه گویای این واقعیت است که نبود شناخت کافی از امکانات و عوامل تولید و پایین بودن بهرهوری نهادههای تولید کشاورزی،اهداف توسعه بخش کشاورزی را در این گونه کشورها دچار اختلال کرده است. در کشور ایران نیز، با توجه به امکانات و محدودیتهای موجود در بخش کشاورزی، مناسبترین راهحل و راهکار برای افزایش تولید و درآمد کشاورزان، به کارگیری درست و مطلوب عوامل تولید موجود و بهبود بهرهوری عوامل تولید از طریق مدیریت درستمیباشد. توسعه پایدار توسعهای است که قادر باشد نیازهای نسل حاضر را بدون لطمه زدن به برآورده ساختن نیازهای نسل آینده و سازگار با منافع نسل آینده برآورده سازد. عنصر مهم و کلیدی در تعریف توسعه پایدار، تأکید بر حفظ رفاه نسلها ( نسلهای حال و آینده) در طول زمان میباشد. این مطالعه با هدف بررسی بهرهوری نهادههای تولید بادامدر استان چهارمحال و بختیاری در راستای دستیابی به توسعه پایدار صورت گرفته است. نتایج این تحقیق بیانگر آن است که تنها متغیر سطح زیر کشت در سطح ۵ درصد معنیدار است. ضمن آن که از نیروی کار و ماشینآلات کشاورزی در تولید محصول بادام به صورت غیر بهینه استفاده میشود. محاسبات انجام شده نشان میدهد که بیشترینبهرهوری مربوط به زمین و کمترین مقدار بهرهوری به کود حیوانی اختصاص یافته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.