مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان :
تعداد صفحات :۴
چکیده مقاله:
امروزه گیاهان دارویی بعنوان منابع طبیعی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند مورد توجه محققین برای استفاده درسامانه های غذایی و بیولوژیک قرارگرفته اند. هدف از این تحقیق بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ساقه وبرگ گیاه آنغوزه به عنوان جایگزین سنتزی انجام شده است. مواد وروش ها:دراین مطالعه عصاره اتانولی ساقه وبرگ گیاه آنغوزه باروش lin و همکاران تهیه شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی با استفاده از روش ۲و ۲ دی فنیل- ۱-پیکریل هیدرازیل DPPH ارزیابی گردید. یافته ها: دراین تحفیق میزان IC50 عصاره اتانولی ساقه ۴.۱۲۷ میکروگرم برمیلی لیتر بدست آمد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان دادکه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی برگ گیاه فوق در مقایسه با ساقه آن بیشتر است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.