مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه آنغوزه – assa- Ferulafoeitida استان لرستان :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

امروزه گیاهان دارویی بعنوان منابع طبیعی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند مورد توجه محققین برای استفاده درسامانه های غذایی و بیولوژیک قرارگرفته اند. هدف از این تحقیق بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی ساقه وبرگ گیاه آنغوزه به عنوان جایگزین سنتزی انجام شده است. مواد وروش ها:دراین مطالعه عصاره اتانولی ساقه وبرگ گیاه آنغوزه باروش lin و همکاران تهیه شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی با استفاده از روش ۲و ۲ دی فنیل- ۱-پیکریل هیدرازیل DPPH ارزیابی گردید. یافته ها: دراین تحفیق میزان IC50 عصاره اتانولی ساقه ۴.۱۲۷ میکروگرم برمیلی لیتر بدست آمد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان دادکه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی برگ گیاه فوق در مقایسه با ساقه آن بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.