جایگاه مازندران در تولید برنج کشور طی سه دهه گذشته


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایگاه مازندران در تولید برنج کشور طی سه دهه گذشته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایگاه مازندران در تولید برنج کشور طی سه دهه گذشته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگاه مازندران در تولید برنج کشور طی سه دهه گذشته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایگاه مازندران در تولید برنج کشور طی سه دهه گذشته :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

استان مازندران با ۲۴۰۹۱ کیلومتر مربع مساحت یکی از قطب های اصلی کشاورزی ایران به شمار می رود. این استان در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی جایگاه نخست کشور را به خود اختصاص داده است. در این میان برنج به عنوان محصولی استراتژیک مهمترین محصولی است که در استان مازندران کشت می گردد. تأمین مواد غذایی برای جمعیت در حال گسترش کشورو همچنین ضرورت خود اتکایی هر چه بیشتر در تولید محصولات استراتژیک از جمله برنج مسئولان کشور را به تدوین راهکارهایی در جهت افزایش تولید داخلی سوق داده است. استان مازندران با دارا بودن بیشترین سطح زیر کشت برنج کشور نقش عمده ای درجهت نیل به خوداتکایی هر چه بیشتر در تولید این محصول استراتژیک ایفا می نماید. در مقاله حاضر با مقایسه شاخصه های تولید برنج بین استان مازندران و کل کشور، جایگاه این استان در تولید برنج کشور طی دهه های ۶۰، ۷۰ و ۸۰ هجری شمسی مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.