تحلیل مصرف انرژی خشک کردن اسمزی نعناع


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل مصرف انرژی خشک کردن اسمزی نعناع دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل مصرف انرژی خشک کردن اسمزی نعناع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل مصرف انرژی خشک کردن اسمزی نعناع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل مصرف انرژی خشک کردن اسمزی نعناع :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

خشک کردن یکی ازقدیمی ترین روشهای نگهداری محصولات کشاورزی است یکی ازسبزیهای مهم که مصرف غذایی و دارویی دارد و خشک کردن آن حائز اهمیت است نعناع است درکاربرد فرایند اسمزی به دلیل استفاده محدود وکوتاه مدت ازجریان هوای گرم برای تکمیل عملیات خشک کردن نه تنها ویژگیهای مطلوب محصول درحد قابل توجهی حفظ می گردد بلکه میزان نیاز به انرژی حرارتی جهت حذف آب اضافی محصول شدیدا کاهش می یابد دراین تحقیق انرژی مصرفی برای خشک کردن اسمزی نعنا درچهاردمای ۵۰و۶۰و۷۰و۸۰ درجه سلسیوس و دوغلظت محلول اسمزی نمک ۱۰درصد و ۱۵درصد مورد بررسی قرارگرفت و مشخص شد که ۳۰درجه سلسیوس افزایش دمای خشک کردن موجب کاهش ۵۱/۸۷درصد و۴۸/۳۱درصد درمیزان انرژی لازم برای خشک کردن نعناع به ترتیب با محلول ۱۰و۱۵درصد شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.