مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
مصرف آبمیوه های پاکتی بدلیل طعم و دسترسی آسان و مصرف ساده تر نسبت به میوه ها، در اکثر کشورهای دنیا بخصوص ایران متداول است و بعنوان رژیم غذایی مصرف می شود بدلیل سرطان زایی و اثرات سمی شدید فلزات سنگین بخصوص سرب و کادمیوم و بدلیل مصرف زیاد آبمیوههای پاکتی لزوم حذف این فلزات در آبمیوه های پاکتیندازه گیری فلزات سنگین سرب و کادمیوم در آبمیوه های پاکتی و اثر سیتریک اسید بر کاهش فلزات سنگین سرب و کادمیوم در آبمیوه های پاکتی با استفاده از دستگاه جذب اتمی مورد بررسی قرار گرفت آبمیوه (پرتقال، انبه، آناناس، آلبالو، انگور، استوایی) تهیه و آماده سازی نمونه ها با نیتریک -اسید و کلریدریک اسید غلیظ انجام گرفت و میزان فلزات سنگین سرب و کادمیوم را بدون اضافه کردن سیتریک اسید و با اضافه نمودن مقادیر مشخصی سیتریک اسید اندازه گیری شد نتایج بررسی نشان داد میزان سرب در ۵۵/۹۶ درصد نمونه ها و میزان کادمیوم در ۵۲/۶۵ درصد نمونه ها بیش از حد مجاز تعیین شده توسط WHO بود و آلودگی در نمونه های آبمیوه استوایی و آبمیوه انبه بیشتر مشاهده شد. افزایش سیتریک اسید ۰۲/۰ سبب کاهش معنی داری در مقادیر سرب و کادمیوم در نمونه های آبمیوه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.