مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

مصرف آبمیوه های پاکتی بدلیل طعم و دسترسی آسان و مصرف ساده تر نسبت به میوه ها، در اکثر کشورهای دنیا بخصوص ایران متداول است و بعنوان رژیم غذایی مصرف می شود بدلیل سرطان زایی و اثرات سمی شدید فلزات سنگین بخصوص سرب و کادمیوم و بدلیل مصرف زیاد آبمیوههای پاکتی لزوم حذف این فلزات در آبمیوه های پاکتیندازه گیری فلزات سنگین سرب و کادمیوم در آبمیوه های پاکتی و اثر سیتریک اسید بر کاهش فلزات سنگین سرب و کادمیوم در آبمیوه های پاکتی با استفاده از دستگاه جذب اتمی مورد بررسی قرار گرفت آبمیوه (پرتقال، انبه، آناناس، آلبالو، انگور، استوایی) تهیه و آماده سازی نمونه ها با نیتریک -اسید و کلریدریک اسید غلیظ انجام گرفت و میزان فلزات سنگین سرب و کادمیوم را بدون اضافه کردن سیتریک اسید و با اضافه نمودن مقادیر مشخصی سیتریک اسید اندازه گیری شد نتایج بررسی نشان داد میزان سرب در ۵۵/۹۶ درصد نمونه ها و میزان کادمیوم در ۵۲/۶۵ درصد نمونه ها بیش از حد مجاز تعیین شده توسط WHO بود و آلودگی در نمونه های آبمیوه استوایی و آبمیوه انبه بیشتر مشاهده شد. افزایش سیتریک اسید ۰۲/۰ سبب کاهش معنی داری در مقادیر سرب و کادمیوم در نمونه های آبمیوه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.