تولید آمینو اسید به روش بیوتکنولوژی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید آمینو اسید به روش بیوتکنولوژی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید آمینو اسید به روش بیوتکنولوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید آمینو اسید به روش بیوتکنولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید آمینو اسید به روش بیوتکنولوژی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

برای تولید تجاری اسیدهای آمینه سه فرآیند مختلف وجود دارد. ۱- استخراج اسیدهای آمینه از پروتئین هیدرولیز شده: این روش برای بدست آوردن L-لیزین،L -سیستئین،L -آسپارژین وL -تیروزین به کار می رود. ۲- سنتز شیمیایی: تولید گلایسین، DL-آلانین،DL -متیونین وDL-تریپتوفان همیشه از طریق سنتز شیمیایی صورت می گیرد. ۳- تولید میکروبیولوژیکی. برای تولید میکروبی سه روش وجود دارد. اولین روش تخمیر مستقیم اسیدهای آمینه های با استفاده از منابع گوناگون کربن نظیرگلوکز، فروکتوز، ملاس، نشاسته هیدرولیز شده، آلکانهای نرمال، اتانول گلیسرول استات، پروپیونات وغیره می باشد. روش دوم تبدیل ترکیبات حد واسط ارزان قیمت از طریق بیوسنتز می باشد. گلایسین را که ماده ارزان قیمتی است می توان به وسیله کورینه باکتریوم گلاسینوفیلوم به L-سرین تبدیل کرد. روش سوم استفاده ازآنزیمها یا سلولهای تثبیت شده می باشد، از این روش در تولید L-آلانین،L -آسپارتیک اسید، L-دوپا (دی هیدروکسی فنیل آلانین)،L -تریپتوفان و L-تیروزین استفاده میشود. درمورد کورینه باکتریوم گلوتامیکوم (تولید کننده بسیاری از اسید های آمینه) سیستم کلونینگی در دست اجرا است که می توان در بعضی از فرآیندهای تجاری DNA نوترکیب به عنوان میزبان جایگزین اشریشیاکلی گردد. میکروارگانیسم های تولیدکننده گلوتامیک اسید شامل کورینه باکتریوم گلوتامیکوم که مهمترین باکتری در تولید آن است، بروی باکتریوم فلاوم، آرتروباکتر و میکروباکتریوم می باشد. میکروارگانیسمهای تولیدکننده لیزین شامل کورینه باکتریوم، بروی باکتریوم، باسیلوس لایشنی فورمیس می باشد. میکروارگانیسمهای تولید کننده تریپتوفان باسیلوس سوبتیلیس و انتروباکتر کلواکه، بروی باکتریوم فلاوم که حداکثرمیزان را تولید می کند، کورینه باکتریوم گلوتامیکوم و اشرشیاکلی می باشد. با استفاده از روش میکروبی میتوان اسیدهای آمینه ضروری که یا در بدن ساخته نمی شوند و یا به مقدار کافی برای رفع نیازهای بدن تولید نمی شوند، استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.