تأثیر صمغ دانه اسفرزه و اینولین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب طی زمان نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تأثیر صمغ دانه اسفرزه و اینولین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب طی زمان نگهداری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر صمغ دانه اسفرزه و اینولین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب طی زمان نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر صمغ دانه اسفرزه و اینولین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب طی زمان نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر صمغ دانه اسفرزه و اینولین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب طی زمان نگهداری :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر، تأثیر صمغ دانه اسفرزه و اینولین بر تغییرات pH و پایداری فیزیکی و حرارتی سس مایونز کم چرب طی زمان نگهداری در یخچال است.ابتدا صمغ دانه اسفرزه با کمک اتانول و آب از دانه استخراج شده و پس از خشک کردن با خشک کن انجمادی بوسیله آسیاب آزمایشگاهی به پودر تبدیل شد. سپس فرمولاسیون نمونه های سس مایونز آماده گردید. صمغ دانه اسفرزه و پودر اینولین به نسبت های مشخص به صورت تکی و دوتایی به فرمولاسیون تهیه شده افزوده شد. نمونه ها در یخچال نگهداری گردید. سپس در روزهای ۱ ، ۱۵، ۳۰، ۴۵، ۶۰ ، ۷۵ و۹۰ تغییرات pH و در روزهای ۱، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ تغییرات پایداری فیزیکی و حرارتی نمونه ها اندازه گیری شد. بیشترین pH، پایداری فیزیکی و حرارتی و ویسکوزیته به نمونه حاوی مخلوط ۶/۰ درصد صمغ اسفرزه – ۴ درصد اینولین مربوط شد که با نمونه شاهد تفاوت معنی داری داشت. کمترین پایداری فیزیکی و حرارتی متعلق به تیمار حاوی ۲/۰ درصد صمغ اسفرزه بود. در بین تیمارهای مورد بررسی، بهترین تیمار از نظر پایداری فیزیکی و حرارتی مربوط به سس مایونز حاوی مخلوط ۶/۰ درصد صمغ اسفرزه – ۴ درصد اینولین بود که نتایج بهتری را طی زمان نگهداری نمونه ها در یخچال نشان داد. بنابراین به عنوان بهترین نمونه سس مایونز انتخاب گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.