تأثیر تنش شوری بر میزان شاخص سطح برگ، درصد نسبی آب و نشتپذیری غشاء سلولی برگ اسفناج (رقم ویروفلی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تأثیر تنش شوری بر میزان شاخص سطح برگ، درصد نسبی آب و نشتپذیری غشاء سلولی برگ اسفناج (رقم ویروفلی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر تنش شوری بر میزان شاخص سطح برگ، درصد نسبی آب و نشتپذیری غشاء سلولی برگ اسفناج (رقم ویروفلی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر تنش شوری بر میزان شاخص سطح برگ، درصد نسبی آب و نشتپذیری غشاء سلولی برگ اسفناج (رقم ویروفلی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر تنش شوری بر میزان شاخص سطح برگ، درصد نسبی آب و نشتپذیری غشاء سلولی برگ اسفناج (رقم ویروفلی) :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
تنش شوری یکی از مشکلات تولید فرآوردههای کشاورزی در بسیاری از نقاط دنیا است. در طول دهه های اخیر راهکارهایمتفاوتی برای بهرهبرداری از آب و خاک شور در ایران و جهان مورد استفاده قرارگرفته است. اسفناج Spinaciaoleraceaیکی از مهمترین سبزیجات متعلق به تیره ی Chenopodiaceae است که مقاومتش به شوری نسبتاً بالا می باشد. لذا این تحقیق به منظور بررسی اثر تنش شوری بر میزان شاخص سطح برگ، نشت پذیری غشاء سلولی و درصد آب برگ گیاه اسفناج بر پایه ی طرح بلوک کامل تصادفی با سه تیمار سطح شوری (EC=0/5dS.m(-1); S(1؛ (EC=3dS.m(-1);S(2 و (EC=6dS.m(-1);S(3 درچهار تکرار اجرا گردید. نتایج نشان داد که بیشترین مقدار شاخص سطح برگ، عملکرد خشک اندام هوایی و محتوای آب نسبیبرگ در تیمار شاهد و کمترین مقدار آنها در تیمار ۶۰ درصد نیاز آبی و تحت تیمار تنش شوری مشاهده شد در حالیکه با افزایشسطوح شوری میزان نشت پذیری غشاء سلولی اسفناج افزایش یافت که منجر به تخریب غشاء پلاسمایی و در نهایت کاهش فتوسنتز وعملکرد گیاه گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.