بررسی خصوصیات مورفولوژیکی مرتبط با عملکرد سویا [Glycine max (L.) Merr.]در واکنش به تیمارهای مختلف کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خصوصیات مورفولوژیکی مرتبط با عملکرد سویا [Glycine max (L.) Merr.]در واکنش به تیمارهای مختلف کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خصوصیات مورفولوژیکی مرتبط با عملکرد سویا [Glycine max (L.) Merr.]در واکنش به تیمارهای مختلف کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات مورفولوژیکی مرتبط با عملکرد سویا [Glycine max (L.) Merr.]در واکنش به تیمارهای مختلف کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خصوصیات مورفولوژیکی مرتبط با عملکرد سویا [Glycine max (L.) Merr.]در واکنش به تیمارهای مختلف کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا :
تعداد صفحات :۲۶
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثر کودهای بیولوژیک تیوباسیلوس و میکوریزا بر عملکرد و صفات مورفولوژیکی مرتبط با عملکرد دو رقم سویا، آزمایشی در سال ۱۳۸۵ در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران (ایستگاه دشتناز ساری) به صورت آزمایش کرتهای خرد شده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. عامل اصلی در دو سطح (شامل رقم ساری، JK-695، و لاین امید بخش ۰۳۲) و عامل فرعی در شش سطح تیمار کودی (شامل F1: NP (عرف زارع یا شاهد، ۲۵ کیلوگرم در هکتار اوره و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار سوپر فسفات تریپل)؛ F2: NPK (NP +150 کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم)؛ F3: NPK + S (100 کیلوگرم در هکتار گوگرد)؛ F4: NPK + S + تلقیح بذر با باکتری تیوباسیلوس؛ F5:NPK + تلقیح بذر با میکوریزا و F6: NPK + S + تلقیح بذر با میکوریزا و تیوباسیلوس) در نظر گرفته شد. در این تحقیق صفاتی از قبیل عملکرد، بیوماس، شاخص برداشت، تعداد و وزن خشک گره روی ریشه، قطر ساقه، فاصله اولین غلاف از سطح زمین، تعداد گره ساقه اصلی، فواصل میانگره، ارتفاع نهایی گیاه، شاخص سطح برگ، محتوی کلروفیل برگ مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده نشان داد که عملکرد و صفات مورفولوژیکی مرتبط با عملکرد به جز فواصل میانگره و محتوی کلروفیل برگ، به صورت معنیداری تحت تأثیر تیمارهای مختلف کودی قرار گرفتند. بر اساس جدول مقایسه میانگین، استفاده از تیمار کودی NPKS + باکتری تیوباسیلوس (۴F)، عملکرد دانه و بیوماس بالاتری را نسبت به دیگر تیمارها نشان داد و کمترین عملکرد از تیمار کودی NP (شاهد) حاصل گردید. در بین ارقام رقم JK از عملکرد دانه و بیوماس بیشتر نسبت به لاین ۰۳۲ برخوردار بود، با این توضیح که لاین ۰۳۲ دارای محتوی کلروفیل، وزن گره روی ریشه، قطر ساقه، تعداد گره ساقه، فواصل میانگره و ارتفاع بیشتری در مقایسه با رقم JK بود. در بین صفات مورفولوژیکی مورد مطالعه، شاخص سطح برگ (**۴۶/۰=r)، تعداد گره ریشه (*۴۰/۰=r) و وزن خشک گره (*۳۳/۰=r) همبستگی مثبت و معنیداری با عملکرد دانه داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.