مروری بر تکنیکهای فراوری جهت بهینه سازی انرژی ذخیره شده در کاه و کلش برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر تکنیکهای فراوری جهت بهینه سازی انرژی ذخیره شده در کاه و کلش برنج دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر تکنیکهای فراوری جهت بهینه سازی انرژی ذخیره شده در کاه و کلش برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر تکنیکهای فراوری جهت بهینه سازی انرژی ذخیره شده در کاه و کلش برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر تکنیکهای فراوری جهت بهینه سازی انرژی ذخیره شده در کاه و کلش برنج :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
در دو دهه گذشته استفاده از کاه و کلش برنج به عنوان منبع انرژی تجدید پذیر توجه همگان را به خود معطوف نموده است گرچه کاه و کلش برنج از ارزش حرارتی و حجم تراکم کمی برخوردار می باشد اما دارای مقادیر قابل توجهی ترکیبات قلیایی است این امر باعث می شود که بکارگیری و استفاده در حمل و نقل و ذخیره مناسب و استفاده های تجاری از کاه و کلش برنج با محدودیتهایی مواجه شود چنین ویژگیهایی را میتوان با فراوری کاه و کلش بهبود بخشید، دراین مقاله به بررسی اطلاعاتی در مورد برخی تکنیکهای پیش کاه و کلش برنج برای تولید انرژی پرداخته می شود تکنیکهای فراوری که دراین مقاله بدان اشاره می شود عبارتند از: اندازه گیری، شستن – خشک کردن، تصفیه ، آبکشی کردن ، بسته بندی کردن موارد مذکور می تواند با بهبود خصوصیات فیزیکی و شیمیایی کاه و کلش برنج افزایش تبدیل انرژی و بازده احتراق و کاهش تشکیل تفاله در کوره را سبب شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.