بررسی توان آللوپاتی عصاره آبی ساقه و برگ خیار (Cucumis sativus l) بر سرعت جوانه زنی و محتوای کلروفیل و کارووتنوئید برنج oryza sativa L و علف هرز سوروف Echinochloa crus – galli)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توان آللوپاتی عصاره آبی ساقه و برگ خیار (Cucumis sativus l) بر سرعت جوانه زنی و محتوای کلروفیل و کارووتنوئید برنج oryza sativa L و علف هرز سوروف Echinochloa crus – galli) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توان آللوپاتی عصاره آبی ساقه و برگ خیار (Cucumis sativus l) بر سرعت جوانه زنی و محتوای کلروفیل و کارووتنوئید برنج oryza sativa L و علف هرز سوروف Echinochloa crus – galli)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توان آللوپاتی عصاره آبی ساقه و برگ خیار (Cucumis sativus l) بر سرعت جوانه زنی و محتوای کلروفیل و کارووتنوئید برنج oryza sativa L و علف هرز سوروف Echinochloa crus – galli)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توان آللوپاتی عصاره آبی ساقه و برگ خیار (Cucumis sativus l) بر سرعت جوانه زنی و محتوای کلروفیل و کارووتنوئید برنج oryza sativa L و علف هرز سوروف Echinochloa crus – galli) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

گیاهان به شکل مستقیم و یا غیرمستقیم می‌توانند تحت تأثیر ترکیبات شیمیایی آللوپاتیکی قرار گیرند که از سایر گیاهان آزاد می شوند. در این آزمایش اثر آللوپاتی عصاره آبی ساقه و برگ خیار بر سرعت جوانه زنی و محتوای کلروفیل و کاروتنوئید برنج و سوروف مورد بررسی قرار گرفت. عصاره آبی برگ و ساقه خیار بر روی پارامترهای انجام شده بر برنج از جمله سرعت جوانه زنی، میزان کلروفیل a کلروفیل b و میزان کاروتنوئید اثر منفی نداشته و این تغیرات در عصاره ساقه نسبت به برگ خیار کمتربوده است چون برگ دارای آللوکمیکال های بیشتری است، اما اثر عصاره آبی برگ و ساقه خیار بر روی پارامترهای انجام شده در سوروف از جمله سرعت جوانه زنی، میزان کلروفیل a, کلروفیل b, کلروفیل کل و میزان کاروتنوئید اثر منفی داشته که نشان می دهد عصاره خیار اثرات کنترلی قابل توجهی روی علف هرز سوروف دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.