تبیین رابطه نظام مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی مطالعه موردی: (انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبیین رابطه نظام مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی مطالعه موردی: (انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین رابطه نظام مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی مطالعه موردی: (انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبیین رابطه نظام مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی مطالعه موردی: (انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبیین رابطه نظام مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی مطالعه موردی: (انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی رابطه نظام مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی می باشد و سوال نیز این است که آیا بین نظام مدیریت دانش با سرمایه اجتماعی درانستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور رابطه وجود دارد؟ جهت جمع آوری داده ها برای نظام مدیریت دانش از شاخص های پرسشنامه محقق ساخته و برای سنجش سرمایه اجتماعی از شاخص های پرسشنامه ناهاپیت و گوشال استفاده گردید. متغیر مستقل در پژوهش فوق نظام مدیریت دانش و مولفه های آن و متغیر وابسته سرمایه های اجتماعی سازمان می باشد. این پژوهش از لحاظ اهداف پژوهشی، کاربردی و با شیوه توصیفی – همبستگی انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه کارکنان در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، به تعداد ۱۹۷ نفر، بود که با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۱۳۱ نفر به عنوان نمونه تصادفی انتخاب شدند. ضریب پایایی پرسشنامه ها با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ مورد ارزیابی قرار گرفت که به ترتیب عبارتند: ۰/۸۶ و ۰/۷۴ تجزیه و تحلیل داده ها با توجه به موضوع پژوهش در ابتدا نرمال بودن داده ها توسط آزمون k-s سنجیده شد که تمامی متغیر های پژوهش از توزیع نرمال برخودار بودند و سپس با بکارگیری ضریب همبستگی پیرسون و آزمون فریدمن جهت رتبه بندی مولفه با استفاده از نرم افزار آماری اس پی اس ۲۰ انجام پذیرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.