پتانسیل استفاده از غذاهای دریایی در رفع فقر آهن سرمی و فریتین در بیماران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پتانسیل استفاده از غذاهای دریایی در رفع فقر آهن سرمی و فریتین در بیماران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پتانسیل استفاده از غذاهای دریایی در رفع فقر آهن سرمی و فریتین در بیماران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پتانسیل استفاده از غذاهای دریایی در رفع فقر آهن سرمی و فریتین در بیماران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پتانسیل استفاده از غذاهای دریایی در رفع فقر آهن سرمی و فریتین در بیماران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

از مهمترین مواد غذایی و ریز مغذی ها جهت خون سازی که کمبود آنها موجب کم خونی می شود می توان به آهن،ویتامین B12 و اسید فولیک اشاره کرد. اگر آهن به مقدار کافی برای ساخت گلبول های قرمز خون در دسترس بدن قرار نگیرد در دراز مدت شخص مبتلا به کم خونی فقر آهن می گردد.این بیماری با عوارضی مثل رنگ پریدگی پوست، زبان و مخاط، خستگی زودرس، سردرد، سرگیجه، ریزش مو، حالت تهوع، کم اشتهایی و……همراه است.درنهایت موجب کاهش بهره وری ،کاهش ظرفیت جسمی وروانی در بخش بزرگی از جامعه می شود.در این پژوهش پتانسیل استفاده از غذاهای دریایی در رفع فقر آهن سرمی وفریتین در بیماران مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد از ۹۸۲ مراجعه کننده سرپایی که درخواستتعیین میزان آهن داشته اند۲۰/۵درصددارای میزان آهن کم تر از حد نرمال و از مجموعه ۱۲۲۲ نفر مراجعه کننده سرپایی که درخواست تعیین میزان فریتین را داشتند۵/۹۵درصددارای میزان فریتین کم تر از نرمال بودند. دراین میام۲۲/۲۵درصدمردان و زنان ۱۵/۵درصدمیزان آهن سرمی کم تر از حدنرمال داشتند. اما۵/۱۵درصدمردان و ۱۵/۴۵درصدزنان دارای فریتین کم تر از حد نرمال بودند. بیشترین میران کمبود آهن در زنان در رده سنی بالای ۷۲ سال و در رتبه دوم زنان رده سنی ۱۱- ۲۰ سال قرار داشتند.در مردان نیز بیشترین میزان کمبود آهن در رده سنی بالای ۷۲ اما رتبه دوم در بین رده سنی ۵۰- ۷۲ قرار داشتند. ۵۲ نفر از مردان و ۵۲ نفر از زنان از گروه پر خطر طی مدت یک ماه تحت رژیم غذایی مصرف ماهی به میزان سه نوبت در هفته قرا گرفته اند و سپس میزان آهن و فریتین مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این طرح نشان داد کسانیکه به طور متوسط هفته سه تا چهار بار از ماهی استفاده می کنند میزان آهن و فریتین آنها افزایش پیدا می کند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.