پاسخ رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و افزودنی های آنزیم، پروبیوتیک و روغن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پاسخ رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و افزودنی های آنزیم، پروبیوتیک و روغن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پاسخ رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و افزودنی های آنزیم، پروبیوتیک و روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاسخ رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و افزودنی های آنزیم، پروبیوتیک و روغن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاسخ رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و افزودنی های آنزیم، پروبیوتیک و روغن :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این آزمایش اثر آنزیم، پروبیوتیک و نوع روغن (شباع و غیراشباع) بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. در کل ۱۸۰ قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه (سویه راس ۳۰۸ ) به ۶ تیمار، ۳تکرار و ۱۰ قطعه جوجه به ازای هرواحد آزمایشی به مدت ۴۲ روز اختصاص داده شد. همه داده ها بصورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی آنالیز شدند.جیره های آزمایشی بر پایه گندم تنظیم گردید. پروبیوتیک و آنزیم مورد استفاده طبق سطح توصیه شده توسط شرکت سازنده، و روغن به دو صورت اشباع و غیراشباع(هر دو در یک سطح)بکار برده شدند. نتایج آزمایش نشان داد که جوجه هایی که با روغن اشباع تغذیه شده بودند، عملکرد تولیدی کمتری نسبت به سایر تیمارها داشتند. بطوریکه نوع روغن اثر معنیداری بر افزایش وزن و خوراک مصرفی داشت. افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی آنزیم و جیره های حاوی چربی غیراشباع بهبود یافت( ۰/۰۵ >P ) مصرف خوراک در گروههای تغذیه شده با جیره های حاوی آنزیم در کل دوره به طور معنیداری کاهش یافت( ۰/۰۵ >P ) افزایش وزن لاشه نیز در مورد اثر آنزیم و پروبیوتیک و نوع چربی اختلاف معنیداری نشان داد، اما درصد رانها و سینه تفاوت معنیداری در تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد. افزایش وزن لاشه نیز در مورد اثر آنزیم و پروبیوتیک و نوع چربی اختلاف معنیداری نشان داد ( ۰/۰۵ >P ) چربی محوطه بطنی جوجه های تغذیه شده با چربی اشباع بیشتر از جوجههای تغذیه شده با چربی غیراشباع بود. بطور کلی استفاده ازپروبیوتیک، آنزیم و چربی غیراشباع در جیره های بر پایه گندم بدلیل تأثیر مطلوب بر افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و مصرف خوراک در جیره جوجه های گوشتی پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.