اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگور :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر محمول پاشی اسید هیومیک بر کیفیت میوه انگو در سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۳ انجام شد. در این پژوهش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار به اجرا درآمد . تیمارهای آزمایش شامل پنج غلظت اسید هیومیک ۰و ۱۰۰و ۲۰۰و ۲۵۰و ۳۰۰ میلیگرم در لیتر ) بودند . محلول پاشی برگی نیز طی مراحل باز شدن کامل برگ ها قبل از گلدهی و مرحله تشکیل میوه انجام شد. نتایج تجزیه واریانس مرکب داده ها نشان داد. که اثر محلول پاشی اسید هیومیک بر وزن و طول حبه و خوشه ، TSS و TA آب میوه در سطح یک درصد اثر بسیار معنی داری داشت . همچنین تاثیر سال نیز تنها بر وزن حبو اثر متقابل سال و تیمار اسید هیومیک بر وزن خوشه در سطح ۱ درصد معنی دار بود. همچنین نتایج نشان داد که غلظت ۳۰۰ میلیگرم در لیتر اسید هیومیک بهترین بهترین نتیجه را نسبت را نسبت به شاهد و سایر تیمارها بر اجزای عملکرد و کیفیت میوه انگور داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.