زعفران (طلای سرخ): بررسی ترکیبات شیمیایی ،روش های استخراج خواص و کاربرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
زعفران (طلای سرخ): بررسی ترکیبات شیمیایی ،روش های استخراج خواص و کاربرد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد زعفران (طلای سرخ): بررسی ترکیبات شیمیایی ،روش های استخراج خواص و کاربرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زعفران (طلای سرخ): بررسی ترکیبات شیمیایی ،روش های استخراج خواص و کاربرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن زعفران (طلای سرخ): بررسی ترکیبات شیمیایی ،روش های استخراج خواص و کاربرد :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
این پژوهش مروری بر آخرین یافته ها و تحقیقات صورت گرفته در زمینه تحقیق و بررسی برخی ترکیبات شیمیایی در مادگی زعفران (عوامل شیمیایی همانند رنگدانه ی کروسین و سایر رنگدانه های محلول در چربی نظیر لیکوپن وآلفا کاروتن، بتا کاروتن، زاگزانتین و سایر ترکیبات نظیر پیکروکروسین و سافرانال که ویژگی های آنرا مثل رنگ، بو، عطر ومزه تلخ را کنترل می نمایند) و در گلبرگ های بنفش این گیاه (ترکیب آنتوسیانین) می باشد. هم چنین در این مطالعه به بررسی تکنیک های استخراج و خالص سازی و عوامل موثر بر آن ها و روش های بهینه سازی آنها ، همچنین موارد کاربرد این گیاه در صنایع شیمیایی و داروسازی، ارزیابی روش های صنعتی، مطالعه فراریت ترکیبات و بیان برخی مزایا و مضرات استفاده بیش از حد پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.