امکان سنجی استفاده مجدد از پساب صنایع کاشی و سرامیک جهت مصارف کشاورزی و فضای سبز از نظر میزان فلزات سنگین (مطالعه موردی:کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی استفاده مجدد از پساب صنایع کاشی و سرامیک جهت مصارف کشاورزی و فضای سبز از نظر میزان فلزات سنگین (مطالعه موردی:کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی استفاده مجدد از پساب صنایع کاشی و سرامیک جهت مصارف کشاورزی و فضای سبز از نظر میزان فلزات سنگین (مطالعه موردی:کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی استفاده مجدد از پساب صنایع کاشی و سرامیک جهت مصارف کشاورزی و فضای سبز از نظر میزان فلزات سنگین (مطالعه موردی:کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی استفاده مجدد از پساب صنایع کاشی و سرامیک جهت مصارف کشاورزی و فضای سبز از نظر میزان فلزات سنگین (مطالعه موردی:کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

مقدمه: مساله کمبود آب در ایران و بخصوص در شهرهای کویری و خشک همچون یزد باعث شده که انسان رو به سوی استفاده مجدد از فاضلاب های خانگی و صنعتی آورد. شهرستان میبدکه در شمال غربی استان یزد واقع شده، با دارا بودن خاک مناسب باعث شده که کارخانجات کاشی و سرامیک زیادی را در خود جای دهد که پیامد آن مشکلات زیست محیطی زیادی را به دنبال دارد. به همین جهت در این تحقیق سعی شده است که با سنجش و آنالیز فلزات سنگین در پساب ۴ کارخانه کاشی ارچین،یاقوت،خیام و عمارت ، قابلیت استفاده مجدد از آن را جهت آبیاری کشاورزی و فضای سبز طبق استانداردهای ایران و EPA مورد بررسی قرار داد. روش کار: در این تحقیق که به مدت ۶ ماه از تیر تا آذر ۱۳۹۴ انجام گرفت،از ۴ کارخانه کاشی ارچین،خیام،یاقوت و عمارت ،تعداد ۴ نمونه از هر کارخانه و در هر ماه که در مجموع ۹۶ نمونه گرفته شد و فلزات سنگین اعم از روی، کادمیوم، کروم و سرب اندازه گیری گردید. سپس داده ها به انجام آزمون آماری T-Test تک گروهی با استناد به سطح معناداری =۰.۰۱ توسط نرم افزار SPSS و Excel مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: در مورد فلزات سنگین کروم وسرب برای تمام کارخانه ها مقدار ناچیز(در حدود کمتر از ۰,۱ ) بوده که همگی در حد استاندارد بوده است. مقدارمیانگین کادمیم به ترتیب برابر است با ۰.۰۱۹ و ۰.۰۲۱ و ۰.۰۲۲ و ۰.۰۲۱ که با استاندارد ایران مطابقت دارد ولی از نظر EPA قابل استفاده نمی باشد.در مورد روی نیز به ترتیب نتایج، ۰.۳۶ و ۰.۱۲ و ۰.۱۵ و ۰.۳۴ می باشد که همگی در حد استاندارد بوده است. نتیجه گیری: نتایج تحقیق نشان دهنده این است که پساب کارخانجات مورد نظر از لحاظ فلزات سنگین درحد استاندارد بوده است. لذا قابلیت استفاده در زمینه کشاورزی و فضای سبز را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.