اثر بخشی عصب روان درمانی(نوروفیدبک و آموزش شناختی (CT) بر بهبود کنش های اجرایی (حافظه کاری و توجه) در بزرگسالان مبتلا به نارسایی توجه -فزون کنشی(ADHD)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بخشی عصب روان درمانی(نوروفیدبک و آموزش شناختی (CT) بر بهبود کنش های اجرایی (حافظه کاری و توجه) در بزرگسالان مبتلا به نارسایی توجه -فزون کنشی(ADHD) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بخشی عصب روان درمانی(نوروفیدبک و آموزش شناختی (CT) بر بهبود کنش های اجرایی (حافظه کاری و توجه) در بزرگسالان مبتلا به نارسایی توجه -فزون کنشی(ADHD)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بخشی عصب روان درمانی(نوروفیدبک و آموزش شناختی (CT) بر بهبود کنش های اجرایی (حافظه کاری و توجه) در بزرگسالان مبتلا به نارسایی توجه -فزون کنشی(ADHD)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بخشی عصب روان درمانی(نوروفیدبک و آموزش شناختی (CT) بر بهبود کنش های اجرایی (حافظه کاری و توجه) در بزرگسالان مبتلا به نارسایی توجه -فزون کنشی(ADHD) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

اختلال نارسایی توجه افزون کنشی (ADHD) یکی از شایع ترین اختلال های عصبی – تحولی است. هدف پژوهش حاضر بررسی اثر بخش اعصاب و روان درمانی در بهبود کنش های اجرایی (حافظه کاری و توجه) در بزرگسالان مبتلا به ADHD بود. در این پژوهش از طرح تجربی ترک آزمودنی استفاده شد. ۶ نفر به یک ساله مبتلا به اختلال نارسایی توجه فزون کنشی بر اساس مصاحبه بالینی ساختار یافته برای اختلال محور یک DSM-IV انتخاب شدند از روش نمونه گیری و هدفمند استفاده شد و آزمودنی ها پس از احراز شرایط وارد فرایند درمان شدند.عصب روان درمانی شامل ۱۵ جلسه ۶۰ دقیقه ای بود. که دو بار در هفته انجام شد. هر جلسه از دو بخش اموزش نوروفیدبک و اموزش شناختی (CT) تشکیل شده است همه آزمودنی ها قبل و بعد از مداخله درمانی و در جلسه هشتم با مقیاس درجه بندی نارسایی توجه بزرگسالان کانرز (CAARS) ازمون عملکرد پیوسته (CPT) مورد آزمون قرار گرفتند آزمودنی ها در ابتدای درمان مقیاس درجه بندی وندریوتا (WURS) پرسشنامه های افسردگی بک (BDI-ll) و اضطراب بک (BAI) را تکمیل کردند. برای پپسی و تحلیل داده ها از شاخص های تغییرات روند شیب و اندازه اثر و شاخص کوهن استفاده شد. نتایج بیانگر تأثیر معنی دار این روش درمانی بر عملکرد آزمودنی ها در خرده مقیاس A و آزمون کانرز (کم توجهی – مشکل حافظ) و خرد مقیاس فراخنای ارقام بود. یافته های این پژوهش حاکی از کارایی عصب روان درمانی به عنوان یک شیوه درمانی نوین در بهبود چالش های اجرایی (حافظه کاری و توجه) بزرگسالان مبتلا به اختلال نارسایی توجه – فزون کنشی (ADHD) بود که می تواند در کنار سایر درمان ها مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.