تأثیر امواج فراصوت در فرآیندهای خشککردن، استحصال روغن وعصارهگیری محصولات خوراکی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر امواج فراصوت در فرآیندهای خشککردن، استحصال روغن وعصارهگیری محصولات خوراکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر امواج فراصوت در فرآیندهای خشککردن، استحصال روغن وعصارهگیری محصولات خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر امواج فراصوت در فرآیندهای خشککردن، استحصال روغن وعصارهگیری محصولات خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر امواج فراصوت در فرآیندهای خشککردن، استحصال روغن وعصارهگیری محصولات خوراکی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

امواج صوتی که فرکانس آنها بالاتر از محدوده شنوایی انسان باشد تحت عنوان امواج فراصوت شناخته میشوند. این امواج علاوه برکاربرد گسترده در زمینههای پزشکی و مهندسی، در فرآیندهای صنایع غذایی نیز کاربرد گستردهای دارند. در این مطالعه مروری داریم برپژوهشها و آزمایشات انجام گرفته در فرآیندهای خشککردن، استحصال روغن و عصارهگیری که در آنها اثر امواج فراصوت گزارش شده است. نتایج اکثر مطالعات نشان میدهد که خشککردن با استفاده از امواج فراصوت عووه بر صرفهجویی درمصرف انرژی و هزینه، خشک شدن نمونهها را در زمان کمتر و با سرعت و راندمان بیشتری نسبت به روشهای پیشین انجام میدهد. نتایج آزمایشاتی که بر روی سبوسبرنج و دانههای انار، گوجه فرنگی و نارنج انجام شده بودند نشان دادند که استفاده از تیمار فراصوت سبب افزایش راندمان استخراج روغنشده و کیفیت روغن استحصالی را بهبود میبرشد. همچنین در اکثر مطالعات انجام شده نتایج حلااکی از آن است که استفاده از امواج فراصوت سبب افزایش راندمان استخراج ترکیبات فنولی، فوونوئیدی و آنتیاکسیدانی از محصولات مختلف میگردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.