بررسی تاثیر اسانس میخک Syzygium aromaticum بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخت ماهی قزل آلا Oncorhynchus mykiss طی نگهداری به صورت منجمد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسانس میخک Syzygium aromaticum بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخت ماهی قزل آلا Oncorhynchus mykiss طی نگهداری به صورت منجمد دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسانس میخک Syzygium aromaticum بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخت ماهی قزل آلا Oncorhynchus mykiss طی نگهداری به صورت منجمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسانس میخک Syzygium aromaticum بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخت ماهی قزل آلا Oncorhynchus mykiss طی نگهداری به صورت منجمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسانس میخک Syzygium aromaticum بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخت ماهی قزل آلا Oncorhynchus mykiss طی نگهداری به صورت منجمد :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس میخک به منظور اقزایش پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخت ماهی قزل آلا طی مدت نگهداری بصورت منجمد و بررسی امکان جایگزینی آن با آنتی اکسیدان های سنتزی بوده است. فیله های تهیه شده مدت ۴ دقیقه در روغن با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد سرخ شده و سپس به مدت ۴ ماه در دمای ۱۸- نگهاری شده است ارزیابی فعالیت آنتی رادیکالی اسانس با آزمون DPPH صورت گرفته و حاکی از فعالیت آنتی رادیکالی بالای اسانس میخک بوده است. به منظور بررسی پایداری اکسیداتیو نمونه ها نیز از اندازه گیری پارامترهای pH, PV, FFA ارزیابی حسی استفاده شده است. به طور کلی تاثیر اسانس در پایداری اکسیداتیو نمونه ها معنادار بوده و بیشترین اختلاف بین نمونه های شاهد و نمونه ی تیمار شده در انتهای دوره ی نگهداری نیز در اندیس پراکسید مشاهده شده است، بطوری که در انتهای دوره ی نگهداری اندیس پراکسید برای نمونه ی شاهد ۷/۷۳ برای نمونه ی تیمار شده با اسانس ۴/۴۸ میلی اکی والان هیدروژن پراکسید بر کیلوگرم چربی بودهاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.