بررسی اثر مصرف کود بیولوژیک و دفعات مصرف آن بر واکنش چغندر قند به مصرفازت در شهرسلطان اباد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر مصرف کود بیولوژیک و دفعات مصرف آن بر واکنش چغندر قند به مصرفازت در شهرسلطان اباد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر مصرف کود بیولوژیک و دفعات مصرف آن بر واکنش چغندر قند به مصرفازت در شهرسلطان اباد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مصرف کود بیولوژیک و دفعات مصرف آن بر واکنش چغندر قند به مصرفازت در شهرسلطان اباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر مصرف کود بیولوژیک و دفعات مصرف آن بر واکنش چغندر قند به مصرفازت در شهرسلطان اباد :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر دفعات مصرف کودهای بیولوژیک در واکنش چغندر قند به مصرف ازت آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی شهرداری سلطان آباد درشهر سلطان آباد انجام شد. فاکتورهای مورد مطالعه عبارت بودند از دفعات مصرف کود بیولوژیک ۱، ۲ و ۳ بار و ۳ سطح ازت ۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم کود ازت به صورت اوره). استفاده از کود بیولوژیک سبب گردید که مقدار مصرف ازت کاهش پیدا کند به نحوی که در صورت ۳ بار محلول پاشی کود بیولوژیک بیشترین میزان عملکرد ریشه در ۱۰۰ کیلو گرم در هکتار ازت به دست آمد. نتایج نشان داد که مصرف ازت سبب افزایش عملکرد شد و بیشترین میزان عملکرد با مصرف ۲۰۰ کیلوگرم کود اوره به دست آمد. افزایش مقدار مصرف ازت سبب کاهش مقدار قند خالص گردید. عملکرد ریشه، عملکرد قند، نیتروژن مضر و مقدار پتاسیم در سطوح مختلف ازتتحت تاثیر زمان مصرف کود بیولوژیک قرار گرفت در حالیکه دفعات مصرف کود بیولوژیک تاثیری در قلیاییت و قند ملاس در سطوح مختلف ازت نداشت. در مجموع نتایج آزمایش نشان داد که مصرف کود بیولوژیک واکنش چغندر قند به ازت را تغییر می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.