بررسی ریزساختار و خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب حاوی غلظت های مختلف صمغ ریحان و صمغ بالنگو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ریزساختار و خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب حاوی غلظت های مختلف صمغ ریحان و صمغ بالنگو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ریزساختار و خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب حاوی غلظت های مختلف صمغ ریحان و صمغ بالنگو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریزساختار و خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب حاوی غلظت های مختلف صمغ ریحان و صمغ بالنگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ریزساختار و خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب حاوی غلظت های مختلف صمغ ریحان و صمغ بالنگو :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
ماست ماده غذایی بسیار مهمی است که خصوصیات بافتی و عملکردی آن موضوع تحقیقات بسیاری بوده است. اثر صمغ بالنگو و ریحان تولید آزمایشگاهی به عنوان یک جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست کم چرب مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش رئولوژی( روبش کرنش، روبش فرکانس) و میکروساختارهای ماست کم چربی حاوی صمغ های ریحان و بالنگو بررسی شدند. غظت های مورد استفاده از صمغ های ریحان و بالنگو در این پژوهش (۰۳/۰، ۰۵/۰، ۱/۰، ۱۵/۰ درصد) و نمونه شاهد(بدون صمغ) می باشند. افزایش غلظت صمغ ها در ماست سبب افزایش معنی دار در مدول افت و مدول ذخیره شد؛ همچنین تنش تسلیم با افزایش غلظت صمغ ها در ماست افزایش یافت. تجمع پلی ساکاریدهای صمغ ریحان و بالنگو در نمونه های ماست با توجه به میکروگراف های تهیه شده با استفاده از میکروسکوپ الکترونی مشاهده گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.