بررسی اثر اسانس روغنی مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر خواص مکانیکی و ریزساختاری فیلم های خوراکی فعال نشاسته ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر اسانس روغنی مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر خواص مکانیکی و ریزساختاری فیلم های خوراکی فعال نشاسته ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر اسانس روغنی مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر خواص مکانیکی و ریزساختاری فیلم های خوراکی فعال نشاسته ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسانس روغنی مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر خواص مکانیکی و ریزساختاری فیلم های خوراکی فعال نشاسته ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر اسانس روغنی مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر خواص مکانیکی و ریزساختاری فیلم های خوراکی فعال نشاسته ای :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
از ویژگیهای مطلوب برای هر بسته بندی ، بازیافت آسان و ایجاد کمترین خسارت به محیط زیست است و تولید فیلم و پوشش های خوراکی از پلیمرهای طبیعی به علت قابلیت خوراکی بودن و سازگاری زیستی توجه همگان را به خود معطوف داشته است ؛ لذا در این پژوهش اثر اسانس گیاه مرزه خوزستانی بر خواص مکانیکی و ریزساختاری فیلم های خوراکی و فعال نشاسته ای بررسی شد . در این تحقیق ، ارزیابی ریزساختار فیلم ها بوسیله میکروسکوپ الکترونی روبشی و دستگاه مادون قرمز انجام شد . جهت تولید فیلم ها اسانس مرزه در غلظتهای (۰ ، ۵/۰ ، ۷۵/۰ ، ۱ و ۲ درصد) به محلول افزوده شد .نتایج بدست آمده از بررسی ریز ساختار فیلم تأیید کننده ی وجود اسانس با درصدهای متفاوت در فیلم بود ؛ همچنین متناسب با نتایج مورفولوژی سطح و مقطع ، اسانس به شکل نسبتاً خوبی در دیسپرسیون نشاسته سیب زمینی توزیع شده بود و با افزایش غلظت اسانس روغنی ، درصد کشش پذیری روند افزایشی کاهشی و استحکام کششی روند کاهشی معنا داری (۰۵/۰> p) از خود نشان داد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.