نفش پرتودهی در کاهش آفات و حشرات در طی انبارداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نفش پرتودهی در کاهش آفات و حشرات در طی انبارداری مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نفش پرتودهی در کاهش آفات و حشرات در طی انبارداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نفش پرتودهی در کاهش آفات و حشرات در طی انبارداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نفش پرتودهی در کاهش آفات و حشرات در طی انبارداری مواد غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

دزهای پایین پرتودهی، ۰/۷-۰/۲ kGy میتواند تا حد بسیار زیادی از هجوم حشرات به گندم و سایر محصولاتانباری جلوگیری نماید. ۰/۳ – ۰/۱۵ kGy بطور موثری میتواند مگس میوه را کاهش دهد. متوسط دز ۴۰۰ Gyبرای مبارزه با تریبولیوم کانفیوزوم (سوسک کوچک آرد) مناسب میباشد. پرتودهی با ۱۰ Gyبه منظور استریل کردندانه های غله ای حاوی سیتوفیلا مناسب میباشد. دز ۱۵۰ Gyموجب کاهش ۲درصدی لارو سیدیا پومونللا گردید،در حالیکه دز ۲۰۰ Gyبطور کامل موجب از بین رفتن آن شد. در میوه عنبه هندی، پرتودهی ۱۵۰ Gyموجبجلوگیری از آلودگی با مگس میوه انبه قرار گرفته در سومین مرحله از رشد (توکسوتریپانا کورویکودا) شد. پرتودهی انبهبا ۱۰۰ Gyباعث نابودی ۱۰۰۰۰۰عدد از هر گونه های قرار گرفته در سومین مرحله از رشد آناسترفادلودنز ، اوبلیکوآ ، و سرپنتینادین شد، اما در نمونه های شاهد بدون پرتودهی %۸۳/۵از گونه ها وجود داشتند. نتایج تحقیقاتینشان داد که در پرتقال و آواکادو، بکارگیری ۷۵ Gy پرتودهی منجر به نابودی ۲۴۷۰۰ گونه های بالغ قرار گرفته درسومین مرحله از رشد باکتروسرا ترایونی میگردد. تولید مثل ۲۵۰۰۰ گونه بید بالغ آلو (کونوتراکلوس ننوفار) با استفادهاز ۹۲ Gy متوقف شد. از تولید مثل بیش از ۳۰۰۰۰ شپش سیب زمینی شیرین (سیلس فورمیکاریوس الگانتولس) بابکارگیری ۱۶۵ Gy ممانعت گردید. تاثیر پرتودهی برروی افزایش تخم، لارو، و شفیره پروانه آرد هندی (پلودیااینترپونستللا) و بید انجیر (افستیا کوتللا) در فندق مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بیانگر این بودند که دز مورد نیاز جهتجلوگیری از افزایش تخمه ای پلودیا اینترپونستللا و افستیا کوتللا به ترتیب ۴۵۰ Gy و ۳۰۰ Gy بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.