اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در این پروژه ما به بررسی توانایی نانوذرات نقره بر روی قارچ بیماریزای کپک سبز مرکبات Penicillum digitatum پرداختیم.دین منظور غلظت مولار نانوذرات نقره با کمک عصاره ی گیاه مریم گلی به عنوان احیاگر به منظور بلانک تهیه شد. سپس براساس غلظت پایه، غلظت های میلی مولار و ۲ میلی مولار نانوذرات نقره را به روش رقیق سازی تهیه کردیم و برای بررسی بیماریکپک سبز مرکبات مقادیر مختلف آن را با ۱۵ میلی لیتر محیط کشت PDA مخلوط کردیم و بعد از کشت قارچ روی محیطبیماریزایی آن را بررسی کردیم. به منظور بررسی بهتر نتیجه اثربخشیه نانوذرات نقره نتایج آن را با سم تیابندازول مقایسه کردیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.