اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نانوذرات نقره ی سنتز شده با عصاره ی مریم گلی روی قارچ پنیسیلیوم دیجیتاتوم :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این پروژه ما به بررسی توانایی نانوذرات نقره بر روی قارچ بیماریزای کپک سبز مرکبات Penicillum digitatum پرداختیم.دین منظور غلظت مولار نانوذرات نقره با کمک عصاره ی گیاه مریم گلی به عنوان احیاگر به منظور بلانک تهیه شد. سپس براساس غلظت پایه، غلظت های میلی مولار و ۲ میلی مولار نانوذرات نقره را به روش رقیق سازی تهیه کردیم و برای بررسی بیماریکپک سبز مرکبات مقادیر مختلف آن را با ۱۵ میلی لیتر محیط کشت PDA مخلوط کردیم و بعد از کشت قارچ روی محیطبیماریزایی آن را بررسی کردیم. به منظور بررسی بهتر نتیجه اثربخشیه نانوذرات نقره نتایج آن را با سم تیابندازول مقایسه کردیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.