تولید فرآورده های گوشتی فیش برگر Fish Burger از کپورماهیان بعنوان غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید فرآورده های گوشتی فیش برگر Fish Burger از کپورماهیان بعنوان غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید فرآورده های گوشتی فیش برگر Fish Burger از کپورماهیان بعنوان غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید فرآورده های گوشتی فیش برگر Fish Burger از کپورماهیان بعنوان غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید فرآورده های گوشتی فیش برگر Fish Burger از کپورماهیان بعنوان غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
تولید فیش برگرها و درکنار سایر راههای معمول عرضه ماهی، یکی از بهترین روشهای ارائه شده برای مصرف بیشتر محصولات شیلاتی می باشد فیش برگر به عنوان غذای آماده مصرف شیلاتی، بیشتر از سایر محصولات شیلاتی مورد استقبال مصرف کنندگان قراگرفته است و در حال حاضر به شکلهای گوناگون و با ضخامتهای مختلف تولید و به صوت منجمد عرضه می شود ازماهی کپور حدود ۱۵ نوع محصول مختلف تولید می شود یکی از این فرآورده فیش برگر است و فرآوری ماهی کپور که راهی تازه در افزایش بازار پسندی اینماهی باز می کند. امروزه برای افزایش مصرف آن مدنظر است با توجه به مسئله کمبود پروتئین در اغلب جوامع بشری همچنین فواید استفاده از پروتئین موجود در آبزیان و وجود منابع فراوان غذاهای دریای یدردنیا انگیزه ای مناسب در جهت وارد ساختن آبزیان به رژیم غذایی مردم به شمار می رود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.