بهینه یابی مصرف انرژی و ضریب نفوذفرآیند خشک کردن به روش rsm


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه یابی مصرف انرژی و ضریب نفوذفرآیند خشک کردن به روش rsm دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه یابی مصرف انرژی و ضریب نفوذفرآیند خشک کردن به روش rsm  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه یابی مصرف انرژی و ضریب نفوذفرآیند خشک کردن به روش rsm،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه یابی مصرف انرژی و ضریب نفوذفرآیند خشک کردن به روش rsm :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

خشک کردن یکی ازقدیمی ترین روشهای نگهداری محصولات کشاورزی است که بازار محصولات زراعی را وسیع تر کرده است بااستفاده ازاین روش میتوان محصولات را با هزینه کمتر انبار و درتمام طول سال به بازارهای مصرف منتقل نمود روش سطح پاسخ مجموعه ای ازتکنیک هایی است که جهت کنترل و بهینه یابی فرایندهایی به کار میرود که درآنها سطح مورد نظر تحت تاثیر متغیر های بسیاری قرارمیگیرد لذا این روش میتواند یکی ازراه های مناسب برای کنترل زمان و شرایط مختلف خشک کردن باشند دراین تحقیق فرایند خشک کردن لایه نازک گل گاوزبان درسه سطح دمای هوای خشک کن ۴۰و۵۰و۶۰ درجه سانتیگراد و سه سطح سرعت هوای ورودی ۰/۵و۰/۷۵و۱ متربرثانیه انجام شد هدف ازانجام این مطالعه بهینه یابی مقدار ضریب پخش موثر و انرژی مصرفی گل گاوزبان می باشند نتایج ازمایشها نشان داد که بیشترین مطلوبیت به منظور کمینه کردن مصرف انرژی و بیشینه کردن ضریب نفوذ دردمای ۶۰درجه سانتیگراد سرعت هوای ۰/۶۱ متربر ثانیه می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.