بررسی حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی عصاره آبی رزماری بر روی باکتری های مزوفیل اسید لاکتیک باکتری ها و کلی فرم ها


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی عصاره آبی رزماری بر روی باکتری های مزوفیل اسید لاکتیک باکتری ها و کلی فرم ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی عصاره آبی رزماری بر روی باکتری های مزوفیل اسید لاکتیک باکتری ها و کلی فرم ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی عصاره آبی رزماری بر روی باکتری های مزوفیل اسید لاکتیک باکتری ها و کلی فرم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی عصاره آبی رزماری بر روی باکتری های مزوفیل اسید لاکتیک باکتری ها و کلی فرم ها :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گیاه رزماری متعلق به خانواده نعناعیان به علت خواص ضد میکروبی، ضد جهش زایی و عامل پیشگیری کننده شیمیایی، در صنایع دارویی و پزشکی به عنوان یک گیاه دارویی با ارزش شناخته شده است. رزماری حاوی مقدار زیادی اسانس بوده که به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی در صنایع آرایشی و هم چنین در ترکیبات گندزدا ها و حشره کشها استفاده می شود. در این مطالعه پس از تهیه رزماری ابتدا عصاره آبی آن آماده شده و بر اساس وزن خشک هر عصاره غلظتهای مختلف تهیه گردید و با استفاده از روشهای انتشار در سطح آگار و ایجاد چاهک در محیط حداقل غلظت بازدارندگی و با روش رقیق سازی در میکرو پلیت حداقل غلظت کشندگی عصاره آبی رزماری بر روی میکروارگانیم های مزوفیل، اسید لاکتیک باکتری ها و کلی فرم ها در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. در روش انتشار دیسک در آگار در غلظت ۵۰MG/ML عصاره آبی بر باکتری های مزوفیل و اسید لاکتیک باکتری ها اثر بازدارندگی داشت اماMIC عصاره آبی برای باکتری های کلی فرم ۱۰۰MG/ML بود که نشان از مقاومت بالاتر این باکتری ها به ترکیبات و عصاره های ضد میکروبی می باشد. ب ررسی های انجام گرفته در این مطالعه نشان داد اسانس گیاه رزماری دارای خاصیت ضدباکتریایی بسیار خوبی بر علیه میکروارگانیسم های عامل فساد مواد غذایی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.