تحقیق پرخاشگری در فرهنگهای مختلف


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق پرخاشگری در فرهنگهای مختلف دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق پرخاشگری در فرهنگهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق پرخاشگری در فرهنگهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق پرخاشگری در فرهنگهای مختلف :

در اسلام خشونت و پرخاشگری، در چه ابعاد و جنبه‌هایی مورد بحث قرار گرفته است؟ در اسلام در سطحی گسترده به این مفاهیم برخورد می‌کنیم. در مقام بیان پرخاشگری و خشونت یا در مقام برشمردن مصادیق و آثار آن و یا در مقام ارزشیابی و توصیه به اجتناب از پرخاشگری یا مقدمات و زمینه‌های و نیز علل به وجود آورنده آن از این مفاهیم استفاده می‌شود.
۱- تعریف پرخاشگری
چه تعریفی از پرخاشگری وجود دارد؟ رفتاری که به قصد آسیب رساندن به کسی یا چیزی انجام می‌شود.
آسیب شامل چه مواردی می‌گردد؟ آسیب شامل آزارهای روانی نظیر تحقیر، توهین و فحاشی نیز می‌شود.
۲- انواع پرخاشگری
پرخاشگری به چه مواردی تقسیم می‌شوند؟ هر کدام را توضیح دهید. پرخاشگری به دو نوع تقسیم می‌شود: ۱- پرخاشگری خالص یا عاطفی که به دلیل نوعی برانگیختگی عاطفی صورت می‌گیرد. ۲- پرخاشگری ناخالص یا ابزاری، این پرخاشگری به مثابه ابزاری برای رسیدن به هدفی خاص به کار گرفته می‌شود.
بحث ویژه: بررسی رابطه مجازات با پرخاشگری و اهمیت مؤلفه قصد
دو موضوع که خیلی زیاد در باب پرخاشگری مطرح می‌شود چیست؟ نخست این که آیا دفاع از آب و خاک، مجازات‌ها و اجرای حدود و… از مصادیق پرخاشگری به معنی مصطلح هست یا خیر. دوم این که اگر چنین باشد و این‌ها از موارد پرخاشگری باشند در مقام ارزشیابی چه تحلیلی برای آن‌ها داریم: آن‌ها را مثبت ارزیابی می‌کنیم یا منفی؟
چگونه مجادلاتی که پیرامون اجرای حدود و… که از مصادیق پرخاشگری است حل می‌شود؟ با یک بیان می‌توان گفت که از آن‌ها که در موارد دفاع و مجازات‌ها به طور مسلم آسیب رساندن هست ولی قصد آسیب‌رسانی در این موارد جنبه مقدمی و ثانوی دارد و و تعریف پرخاشگری شامل آن نمی‌شود. این موضوع اصلاً مجال طرح پیدا نمی‌کند.
چرا اشکال متنوع رفتار‌های خشن در اسلام به طور مطلق رد یا تأیید نمی‌گردد؟ به یقین اسلام در موارد دفاع و مجازات برخوردهای خشن و سخت را جایز می‌دند و این‌گونه برخوردها را اگرچه به عنوان آخرین راه‌حل ما برای حفظ مصالح جامعه و افراد و حتی خود فرد مجازات شونده به کار می‌برد و از آن به عنوان ابزاری برای تربیت و اصلاح، تنبیه و حتی پیشگیری استفاده می‌کند.
چرا در قبال عمل مجرمی حکمی چون اعدام صورت می‌گیرد؟ در مورد مجرم رحمت اسلامی این گونع تحقق پیدا می‌کند که با از بین رفتنش (اعدام و…) فرصت آلودگی، گناه و سقوط پیش‌تر از او گرفته می‌شود و با تحمیل زجر مجازات، از آلودگی و گناه پاک می‌شود.
اسلام در برابر اصل غریزه پرخاشگری چه نظری دارد و چرا؟ از نظر اسلام اصل این غریزه در انسان ضروری است و بدون آن انسان در مقام دفاع از موجودیت و منافع خویش بر نمی‌آید و در مقابل خطرها خلع سلاح می‌شود و در معرض نابودی قرار می‌گیرد. اسلام در صدد تربیت و به اعتدال رساندن این قوه در انسان است.
۳- دیدگاه‌های نظری درباره منشأ پرخاشگری
دو نظر عمده‌ای که در مورد منشأ پرخاشگری وجود دارد کدامند؟ پاره‌ای از محققان، پرخاشگری را امری ذاتی می‌دانند و معتقدند که انسان با پرخاشگری آفریده شده است. در مقابل عده‌ای معتقدند که این رفتار مانند سایر رفتارهای انسانی از طریق فرآیند یادگیری آموخته می‌شود و اکتسابی است.
در میان طرفداران ذاتی بودن و اکتسابی بودن چه گرایش‌هایی وجود دارد؟ در میان طرفداران ذاتی بودن پرخاشگری برخی آن را دارای مبنای زیست‌شناختی و عده‌ای دیگر نظریه‌ کشاننده‌ای را پیش می‌کشند. در میان معتقدان به اکتسابی بودن پرخاشگری، عده‌ای طرفدار یادگیری اجتماعی و عده‌ای دیگر از یادگیری شناختی جانبداری می‌کنند.
۳-۱- دیدگاه ذاتی بودن پرخاشگری
دیدگاه ذاتی بودن پرخاشگری را تعیین کنید. این دیدگاه که قدیمی‌ترین و معروف‌ترین تبیین درباره پرخاشگری است، دیدگاهی است که براساس آن، پرخاشگری و خشونت در انسان‌ها سرشتی است مطابق این دیدگاه انسان‌ها فقط به این دلیل پرخاشگرند که بخشی از طبیعت آن‌ها پرخاشگری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.