مقایسه مکانیسم های دفاعی، راهبردهای تطابقی و بهزیستی روان شناختی زنان و مردان مبتلا به سندرم نقص ایمنی اکتسابی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مکانیسم های دفاعی، راهبردهای تطابقی و بهزیستی روان شناختی زنان و مردان مبتلا به سندرم نقص ایمنی اکتسابی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مکانیسم های دفاعی، راهبردهای تطابقی و بهزیستی روان شناختی زنان و مردان مبتلا به سندرم نقص ایمنی اکتسابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مکانیسم های دفاعی، راهبردهای تطابقی و بهزیستی روان شناختی زنان و مردان مبتلا به سندرم نقص ایمنی اکتسابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مکانیسم های دفاعی، راهبردهای تطابقی و بهزیستی روان شناختی زنان و مردان مبتلا به سندرم نقص ایمنی اکتسابی :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

هدف این پژوهش مقایسه مکانیسم های دفاعی، راهبردهای تطابقی و بهزیستی روان شناختی زنان و مردان مبتلابه سندرم نقص ایمنی اکتسابی در شهر شیراز بود. روش طرح از نوع علی مقایسه ای بوده است. به منظورانتخاب نمونه، ۸۰ نفر از بیمارانی که با شروط در دامنه سنی ۱۸ تا ۴۰ سال، حداقل سطح تحصیلات ابتدایی وهمچنین در مراحل آخر زندگی قرار نداشتند (شامل ۲۳ نفر زن و ۵۷ نفر مرد) انتخاب شدند. شرکت کنندگاندر این پژوهش با استفاده از پرسشنامه های بهزیستی روان شناختی، مکانیسم های دفاعی و راهبردهای تطابقیمورد ارزیابی قرار گرفت. برای تحلیل داده ها از نرم افزار Spss و آزمون t مستقل استفاده شد. نتایج بدستآمده نشان داد که بین مکانیسم های دفاعی رشد یافته و راهبردهای تطابقی هیجان مدار و بعد بهزیستیروانشناختی رشد فردی در زن و مرد تفاوت معنی داری وجود دارد. به طوری که مکانیسم های دفاعی رشدیافته و راهبردهای تطابقی هیجان مدار و بعد بهزیستی روانشناختی رشد فردی در زنان نسبت به مردان به طورمعنی داری بهتر است بر اساس نتایج این پژوهش می توان نتیجه گرفت که مردان مبتلا به سندرم نقص ایمنیاکتسابی نسبت به زنان از حمایت اجتماعی پایین تری برخوردارند به طوری که مکانیسم های دفاعی رشد یافتهو راهبردهای تطابقی هیجان مدار و حمایت اجتماعی و بعد بهزیستی روانشناختی رشد فردی در زنان نسبت بهمردان به طور معنی داری بهتر است. ارائه خدمات جامعه نگر و روان شناسانه و ارائه مدل های مراقبتی متنوع ،مستمر و چند جانبه در کنار مداخلات طبی موجب ارتقاء سلامت بیماران مبتلا به سندرم نقص ایمنی اکتسابیمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.