مقایسه و بررسی ارزش آب و مقدار آب مجازی دو محصول صادراتی پسته وزعفران(مطالعه موردی : شهرستان خور و بیابانک )


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه و بررسی ارزش آب و مقدار آب مجازی دو محصول صادراتی پسته وزعفران(مطالعه موردی : شهرستان خور و بیابانک ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه و بررسی ارزش آب و مقدار آب مجازی دو محصول صادراتی پسته وزعفران(مطالعه موردی : شهرستان خور و بیابانک )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه و بررسی ارزش آب و مقدار آب مجازی دو محصول صادراتی پسته وزعفران(مطالعه موردی : شهرستان خور و بیابانک )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه و بررسی ارزش آب و مقدار آب مجازی دو محصول صادراتی پسته وزعفران(مطالعه موردی : شهرستان خور و بیابانک ) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

طی سال های اخیر در اثر تغییر اقلیم کره زمین و بروز خشکسالی ها و از طرفی افزایش جمعیت جهان مشکلاتی برای بشر در تامین آب و غذای مورد نیاز به وجود آمده است. بحران آب در کشور هایی همچون ایران که دارای اقلیم خشک و نیمه خشکهستند، جدی تر است. در واقع با توجه به منابع موجود و تقاضای فعلی، منابع آب موجود جوابگوی تامین نیاز آیندگان نخواهد بود. همچنین عدم توازن بین عرضه و تقاضای آب در کشور مدیریت منابع آب را، به خصوص در بخش کشاورزی، با چالش رو به روساخته است. در این ارتباط مبادلات بین المللی محصولات کشاورزی و جابه جایی آب نهفته در آن ها که به آن آب مجازی گفتهمی شود، می تواند یکی از راهکار های مدیریت آب باشد. هدف از انجام این مقاله بررسی آب مجازی به عنوان راهکاری جهتمقابله با بحران آب می باشد. بنابر این در این مقاله سعی شده است با محاسبه آب مجازی موجود در دو محصول پسته و زعفران درشهرستان خورو بیابانک استان اصفهان و مقایسه بین این دو محصول و همچنین محاسبه بهره وری آب به این نتیجه رسید کهکشت کدام محصول به آب کمتری نیاز دارد و در واقع با کشت کدام یک از این دو محصول است که می توان آب کمتری مورداستفاده قرار داد. محاسبات نشان داد محصول زعفران با میزان آب مجازی کمتر به مقدار ۰۱۰۰۱۰ متر مکعب بر کیلو گرم برای کشت در این منطقه به صرفه تر از محصول پسته با میزان آب مجازی ۰۱۰۰.۱ متر مکعب بر کیلو گرم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.