ارزیابی عملکرد صنعت کاشی و سرامیک استان یزد با استفاده از تلفیق تکنیکهای DEA DEMATEL صنعت کاشی و سرامیک اردکان و میبد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی عملکرد صنعت کاشی و سرامیک استان یزد با استفاده از تلفیق تکنیکهای DEA DEMATEL صنعت کاشی و سرامیک اردکان و میبد دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی عملکرد صنعت کاشی و سرامیک استان یزد با استفاده از تلفیق تکنیکهای DEA DEMATEL صنعت کاشی و سرامیک اردکان و میبد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد صنعت کاشی و سرامیک استان یزد با استفاده از تلفیق تکنیکهای DEA DEMATEL صنعت کاشی و سرامیک اردکان و میبد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی عملکرد صنعت کاشی و سرامیک استان یزد با استفاده از تلفیق تکنیکهای DEA DEMATEL صنعت کاشی و سرامیک اردکان و میبد :
تعداد صفحات :۲۴
چکیده مقاله:
صنعت کاشی و سرامیک، ازجمله صنایعی است که سهم بزرگی از صادرات غیرنفتی کشور ایران را به خود اختصاص داده است. این صنعت با توجه به نقش مهمی که در بالا رفتن سطح بهداشت جامعه داشته و همچنین به دلیل برخورداری از مزایایفراوان تولیدی رشد فراوانی را در گروه صنعت کانی های غیر فلزی به خود اختصاص داده است. اهمیت ارزیابی از یک سو و وجود مسائل و محدودیت ها در ساختار فعلی ارزیابی از سوی دیگر منشأ اجرای پژوهش حاضر شد. به این منظور، این پژوهش با استفاده از روش تلفیقی دیمتل و تحلیل پوششی داده ها به بررسی کارایی ۴۳ شرکت کاشی و سرامیک شهرستانهای اردکانو میبد در سال ۳۴۳۴ میپردازد. در این پژوهش ابتدا با بهره گیری از روش هایی مانند مطالعه کتابها، مقالات، پایان نامه ها، جستجو در سایت های اینترنتی، تعداد ۴۲ شاخص مرتبط در ارزیابی عملکرد شرکتهای کاشی و سرامیک شناسایی شده است. سپس با نظرخواهی از خبرگان و انجام آزمون میانگین و تکنیک دیمتل تعدادی از شاخصها حذف گردید که در نهایت ۵شاخص، نسبت هزینه دستمزد کارکنان به تعداد کارکنان، کل هزینه های عملیاتی، هزینه انرژی )آب، برق، گازوئیل، نفت و بنزین(، فضای سالن تولید، ظرفیت ماشین آلات به عنوان شاخص نهایی ورودی و دو شاخص مترمربع کاشی و سرامیک تولید شده و فروش خالص به عنوان شاخص نهایی خروجی، جهت ورودی ها و خروجی های تحلیل پوششی داده ها تعیین شدند. مدل تحلیل پوششی داده ها ابزاری قدرتمند مدیریتی به منظور ارزیابی عملکرد واحدهای تصمیم گیرنده است. سپس با استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها آن شرکت ها مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان میدهد که از ۴۳ شرکت کاشی و سرامیک تحت بررسی تعداد ۲ شرکت ایفا سرام اردکان و ستاره میبد کارا می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.