بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس و عملکرد نعناع Mentha spicata L


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس و عملکرد نعناع Mentha spicata L دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس و عملکرد نعناع Mentha spicata L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس و عملکرد نعناع Mentha spicata L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس و عملکرد نعناع Mentha spicata L :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

موادآلی یکی از منابع بسیار مفید برای بهبود کیفیت خاکهای زراعی و افزایش عملکرد در گیاهان مختلف هستند . به منظور بررسی اثر کودهای آلی شامل ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد گیاه دارویی نعناع سبز،آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در گلخانه تحقیقاتی در استان کرمانشاه انجام شد.آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و به صورت کشت گلدانی انجام شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل ورمی کمپوست به میزان ( ۰ ، ۲۵ ، ۵۰ درصد وزنی گلدان)و اسید هیومیک در سه سطح ( ۰ ، ۲۰۰۰ ، ۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر) بودند. نتایج نشان داد که عاملهای ورمیکمپوست و اسید هیومیک بر مقدار وزن خشک، طول شاخه و درصد اسانس در سطح ۱ درصد معنیدار گردید و هیومیک اسید در سطح ۱ درصد و ورمیکمپوست در سطح ۵ درصد بر میزان وزن تر معنی دار گردید. عامل ورمیکمپوست بر مقدار سطح برگ و طول ریزوم در سطح ۱ درصد معنیدار گردید. هیومیک اسید در سطح ۵ درصد بر مقدار سطح برگ معنیدار گردید و تأثیر معنیداری بر طولریزوم نداشت. اثر متقابل آنها بر مقدار درصد اسانس در سطح ۱ درصد معنیدار گردید و اثر متقابل تأثیر معنیداری بر وزن تر، وزن خشک، طول شاخه، سطح برگ و طول ریزوم نداشت. نتایج اثر متقابل نشان داد که بیشترین طول ریزوم ۱۴/۸۶ سانتیمتر بیشترین درصد اسانس ۲/۶۴ درصد و بیشترین وزن تر ۹۳/۵۱ گرم مربوط به تیمار مصرف ۴۰۰۰ میلیگرم در لیتر هیومیک اسید همراه ورمیکمپوست ۲۵ درصد مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.