استخراج و تعیین مقدار کوئرستین اندامهای مختلف گیاه کور Capparis spinosa L


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج و تعیین مقدار کوئرستین اندامهای مختلف گیاه کور Capparis spinosa L دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج و تعیین مقدار کوئرستین اندامهای مختلف گیاه کور Capparis spinosa L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و تعیین مقدار کوئرستین اندامهای مختلف گیاه کور Capparis spinosa L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج و تعیین مقدار کوئرستین اندامهای مختلف گیاه کور Capparis spinosa L :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

فلاونوئیدها بزرگ ترین گروه ترکیبات طبیعی فنلی در گیاهان هستند . کوئرستین نوعی فلاونوئیدها است که دارای خواص دارویی ضد سرطان، ضد فشار خون، ضد التهابی …. است. این مطالعه به منظور شناسایی و استخراج کوئرستین از برگ، غنچه و میوه گیاه کور Capparis spinosa رویشی یافته در اطراف شهرستان سواد کوه است. سه نمونه گیاهی انتخاب شده و از اندام های موردنظر نمونه برداری به عمل آمد. نمونه ها بعد از خشک شدن در فضای آزاد به صورت پودر درآمدن. یک گرم از ماده خشک را به مدت ۲۴ ساعت در ۲۰۳۰۳۰ حلال (۸۵% متانول، ۱۳% آب مقطر و ۲ % اسید استیک ) خیسانده و آنگاه نمونه ها به مدت یک ساعت اوالتراسونیک شدند. عصاره به دست آمده توسط اسید HCL 37% به مدت یک ساعت در دمای ۸۰ درجه سانتی گراد هیدرولیز شده و به منظور شناسایی و استخراج به دستگاه کروماتوگرافی مایع HPLC تزریق شدند . نتایج نشان داد بیشترین کوئرستین در برگ گیاه کور با مقادیر ۹۴/۵ ، ۴۶/۵ و ۵/۰۹ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم ماده خشک وجود دارد. همچنین کوئرستین در غنچه ۲/۷ ، ۴۵/۶ ، و ۲/۳ و برای میوه به ترتیب ۰/۰۸۲ ، ۰/۱۴۶ و ۰/۱۶۴ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم ماده خشک تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.