اثر اشعه گاما بر میزان محتوای فنل، فلاونوئید و خاصیت آنتی اکسیدانتی فلفل قرمز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر اشعه گاما بر میزان محتوای فنل، فلاونوئید و خاصیت آنتی اکسیدانتی فلفل قرمز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر اشعه گاما بر میزان محتوای فنل، فلاونوئید و خاصیت آنتی اکسیدانتی فلفل قرمز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اشعه گاما بر میزان محتوای فنل، فلاونوئید و خاصیت آنتی اکسیدانتی فلفل قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر اشعه گاما بر میزان محتوای فنل، فلاونوئید و خاصیت آنتی اکسیدانتی فلفل قرمز :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
فلفل گیاهی متعلق به خانواده سولاتاسه است. هدف از انجام این تحقیق بررسی مقایسه ای تأثیر دزهای مختلف اشعه گاما (۲۵، ۲۰، ۱۵، ۱۰ و صفر گری به عنوان شاهد) بر خواص آنتی اکسیدانتی، فنلی و فلاونوئیدی گیاه فلفل قرمز است. عصاره گیری از اندام هوایی تمامی نمونه ها با استفاده از روش ماسراسیون و یا حلال متانول ۸۰% صورت گرفت. مقدار فنل کل توسط شناساگر قولین سیوکالتیو، مقدار فلاونوئید کل از روش کلرید آلومینیوم و برای اندازه گیری فعالیت مهار رادیکال آزاد از رادیکال آزاد DPPH استفاده شد و درصد عصاره خشک تمامی نمونه ها نیز به واریانس (ANOVA) و برای مقایسه اثر عامل ها از آزمون دانکن استفاده شد. آنالیزهای آماری به کمک نرم افزار SPSS16 صورت گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که تیمار دز ۲۵ گری بود. بیشترین مقدار فلاونوئید کل مربوط به عصاره متانولی تیمار دز ۱۰ گری و کمترین آن متعلق به تیمار شاهد بود. بیشترین مقدار خاصیت آنتی اکسیدانت کل نیز مربوط به عصاره متانولی تیمار دز ۲۰ گری و کمترین آن مربوط به تیمار دز ۱۵ گری بود. پیشنهاد می شود که ژن های دخیل در سنتز متابولیت های ثانویه با استفاده از آغازگرهای اختصاصی ونوع مواد فنلی و ترکیبات فلاونوئیدی گیاه بررسی گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.