بررسی اثر عدم اطمینان محیطی بر توسعه محصول جدید در صنایع غذایی شهرستان سنندج


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عدم اطمینان محیطی بر توسعه محصول جدید در صنایع غذایی شهرستان سنندج دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عدم اطمینان محیطی بر توسعه محصول جدید در صنایع غذایی شهرستان سنندج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عدم اطمینان محیطی بر توسعه محصول جدید در صنایع غذایی شهرستان سنندج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عدم اطمینان محیطی بر توسعه محصول جدید در صنایع غذایی شهرستان سنندج :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

پژوهش حاضر به منظور بررسی اثرعدم اطمینان محیطی برتوسعه محصول جدید شکل گرفته است امروزه عدم اطمینان و ثبات محیط وشرایط یکی ازمهمترین مسائل پیشروی سازمانهاست دراین پژوهش تاثیر عدم اطمینان محیطی برتوسعه محصول جدید باازمون چهارفرضیه مورد بررسی قرارگرفت جامعه اماری مورد نظر شاغلین و فعالان درصنایع غذایی شهرستان سنندج بوده که شامل ۵۰۰نفر بود و براساس فرمول کوکران ازاین میان ۲۳۵ نفر به عنوان نمونه انتخاب گردید پژوهش حاضر ازلحاظ هدف کاربردی است ازنظر زمان جمع اوری اطلاعات پژوهش حاضر میتواند اززمره پژوهشهای تک مقطعی باشد زیرا داده ها دریک مقطع زمانی گرداوری شده است ازنظر ارتباط متغیرها روش اجرا پژوهش حاضر ازنوع همبستگی میب اشد زیرا اثرات بین متغیرهای پیش بین و ملاک را بررسی مینماید فرضیه ها با استفاده ازنرم افزار spss مورد ازمون قرارگرفتند و نتایج بدست آمده نشان داد که عدم اطمینان محیطی اثرمثبتی برتوسعه محصول جدید دارد نتایج این پژوهش نقش عدم اطمینان محیطی را درتوسعه محصولات جدید برای فعالان صنایع غذایی روشنتر ساخت تا بتوانند عملکرد خود را درزمینه نوآوری محصولات بهبود بخشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.