بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

رشد کپک و مخر در محصولات غذایی، اجتناب ناپذیر است، بادام درختی از جمله محصولاتی است که علارغم خواص بسیار زیادی که برای سلامتی دارد، به واسطه رطوبتی که در ساختارش وجود دارد، محل مناسبی برای ورود و رشد میکروارگانیسم ها می باشد. اما مطالعات زیادی در جهتجلوگیری از ورود میکروارگانیسم ها و به تعویق انداختن و کاهش آلودگی کپکی محصولات غذایی، انجام شده است. شاخه ای از این مطالعات در جهتجلوگیری از ورود میکرو ارگانیسم ها، مطالعه در مورد پوشش های خوراکی طبیعی است، از جمله مزایای کیتوزان، خوراکی بودن، ضد باکتری و ضد میکروب است، کیتوزان قابلیت حمله و متلاشی کردن سلول میکروارگانیسم را دارد. هدف از این پژوهش، مطالعه و مقایسه اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی کیتوزان و استیک اسید بر روی بادام درختی، می باشد اسید استیک ۱% و کیتوزان۰/۷۵و۱/۵درصد تهیه و بادام ها پوشش داد شدند و آزمایشات شامل وزن، رطوبت، شمارش کپک و مخمر و درصد توسعه کپک آسپرژیلوس، هر دو هفته یکبار در مدت چهارماه نگهداری بادام درژرمیناتور با دمای ۰۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۱۷ %، انجام شد. نتایج نشان داد که پوشش کیتوزان در جلوگیری از انتقال رطوبت و در نتیجه کاهش وزن بادام نقش قابل توجهی ایفا کرد و همچنین به مقدار زیاد توانست از رشد کپک و مخمر در طول دوره نگهداری، بکاهد. استیک اسید به مقدار کم توانست از رشد میکروارگانیسم ها بکاهد ولی در کنترل انتقال رطوبت در بادام، نقشی نداشت. پوشش خوراکی کیتوزان، به عنوان یک پوشش خوراکی منحصر به فرد، در کاهش ورود و رشد کپک و مخمر و نیز حفظ تازگی اولیه در بادام درختی، شناخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.