بررسی خواص فیزیکی و اورگانولیپتیکی میوه نارنگی پوشش داده شده با نانوذرات چربی حاوی اسانس دارچین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خواص فیزیکی و اورگانولیپتیکی میوه نارنگی پوشش داده شده با نانوذرات چربی حاوی اسانس دارچین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خواص فیزیکی و اورگانولیپتیکی میوه نارنگی پوشش داده شده با نانوذرات چربی حاوی اسانس دارچین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکی و اورگانولیپتیکی میوه نارنگی پوشش داده شده با نانوذرات چربی حاوی اسانس دارچین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خواص فیزیکی و اورگانولیپتیکی میوه نارنگی پوشش داده شده با نانوذرات چربی حاوی اسانس دارچین :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
در این مطالعه، اثر نانو ذرات چربی جامد (SLN) حاوی اسانس دارچین (CES) بر مدت ماندگاری میوههای نارنگی، مورد بررسی قرار گرفت. غلظت ۰۳۳۳ قسمت در میلیون از CES استفاده شد و قارچ پنیسیلیوم اکسپانسوم (PE) در هر غلظت از CES ، به میوههای نارنگی تلقیح شد. پس ازمحلولپاشی، ۷ نمونهی مختلف شامل، نمونهی کنترل و نمونههای محلولپاشی شده با نانوذرات چربی جامد مورد آنالیز قرار گرفته و پارامترهایاسیدیته، L آسکوبیک اسید و افت وزن ناشی از افت رطوبت طی دورهی ۵۲ روز، اندازهگیری شدند. همچنین، ارزیابی حسی بر روی بعضی میوهها – انجام گرفت. به تدریج با گذشت زمان بر میزان افت رطوبت افزوده شد. طی ارزیابی حسی، اثر نامطلوب از SLN حاوی CES ، بر روی خصوصیات اورگانولپتیکی میوهها دیده نشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.