بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و رژیمهای آبیاری مختلف بر خصوصیات مورفولوژیک و بیومس آفتابگردان ( Helianthus annuus L.


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و رژیمهای آبیاری مختلف بر خصوصیات مورفولوژیک و بیومس آفتابگردان ( Helianthus annuus L. دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و رژیمهای آبیاری مختلف بر خصوصیات مورفولوژیک و بیومس آفتابگردان ( Helianthus annuus L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و رژیمهای آبیاری مختلف بر خصوصیات مورفولوژیک و بیومس آفتابگردان ( Helianthus annuus L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سالیسیلیک اسید و رژیمهای آبیاری مختلف بر خصوصیات مورفولوژیک و بیومس آفتابگردان ( Helianthus annuus L. :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر کاربرد سالیسیلیک اسید بر بیومس و صفات مورفولوژیک آفتکابگردان (رقم هایسکان ۳۳ ) تحکت رژیک هکای مختلف آبیاری، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بکا سه تکرار در سال ۱۳۸۹ ، در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان اجرا شد. تیمار دور آبیاری در سه سطح ( ۵ ، ۱۰ و ۱۵ روز) به عنوان کرت اصلی و سه ، سطح سالیسیلیک اسید )بذرمال سالیسیلیک اسید، محلول پاشی سالسیلیک اسید و شاهد( بهعنوان کرت فرعکی به کار برده و صفات زراعی مختلف و عملکرد بیولوژیک ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که رژی های آبیاری تأثیر معنی داری بر تمامی صفات مورد مطالعه داشتند. تأخیر در آبیاری از ۵ روز به ۱۵ روز به ترتیب منجر به کاهش ۴۹/۸۶ درصدی در عملکرد بیولوژیک گردید. اثر کاربرد اسید سالیسیلیک نیز بر همه صفات مورد بررسی معنیدار بود. بیشترین میانگین در همه صفات اندازه گیکری شکده ازتیمار بذر مال سالیسیلیک اسید و کمترین آن در شاهد مشاهده شد. پیش تیمار سالیسیلیک اسید تأثیر قابل توجهی بر صفات مورد مطالعه داشت. پیش تیمار با سالیسیلیک اسید به ترتیب سبب افزایش ۱۴/۵ درصدی ارتفاع بوته، ۱۳/۳ درصدی در قطر طبق، ۲۱ درصدی قطر ساقه، و در نهایت افزایش ۱۶/۲۴ درصدی عملکرد بیولوژیک گردید. برهمنش دور آبیاری در سالیسیلیک بر ارتفاع بوته معنیدار شد. بیشترین ارتفاع بوته از تیمار بذرمال سالیسیلیک اسید در رژی آبیاری ۵ روز حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.