بررسی تخریب پذیری زیستی فاز آلی واحد استخراج با حلال مجتمع مس سرچشمه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تخریب پذیری زیستی فاز آلی واحد استخراج با حلال مجتمع مس سرچشمه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تخریب پذیری زیستی فاز آلی واحد استخراج با حلال مجتمع مس سرچشمه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تخریب پذیری زیستی فاز آلی واحد استخراج با حلال مجتمع مس سرچشمه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تخریب پذیری زیستی فاز آلی واحد استخراج با حلال مجتمع مس سرچشمه :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در فرایند استخراج مس توسط حلال، محلول آبی حاوی یون های مس(PLS) و فاز آلی(Organic) که ترکیبی از استخراج کننده و رقیق کننده است با یکدیگر مخلوط می شوند . یونهای مس جذب استخراج کننده می شوند و به فاز آلی منتقل میگردند. این فاز فرار بوده و هوای واحد استخراج به این ماده آلوده می شود. از آنجا که تصفیه هوای آلوده به این مواد با استفاده از بیوفیلتراسیون مورد نظر بود به عنوان اولین گام،در این تحقیق جداسازی میکروارگانیسم های تجزیه کننده فاز آلی واحد استخراج مجتمع مس سرچشمه مورد بررسی قرار گرفت. این فاز آلی یک فرمولاسیون انحصاری شامل(CP150) به عنوان استخراج کننده اصلی و ترکیبات ریسول (REYSOL) 8401و۸۴۱۱ و نفت سفید به عنوان ترکیبات رقیق کننده می باشد. برای جدا کردن میکروارگانیسم های مصرف کننده این فاز آلی، از یک محیط کشت پایه معدنی بعنوان تامین کننده مواد مغذی و از فاز آلی بعنوان منبع کربن استفاده شد. در چند ارلن ۲۰۰میلی لیتر ازمحیط کشت ریخته و ۱میلی لیتر لجن فعال به انها تلقیح شده و در دستگاه شیکر انکوباتور قرار داده شد. پس از هفت روز مشاهدات میکروسکوپی حاکی از رشد میکروارگانیسم ها در ارلن ها بود. از آنجاکه تنها منبع کربنی موجود در ارلن ها همان فاز آلی استخراج کننده مس بود زیست تخربی پذیری حداقل بعضی از ترکیبات موجود در این فاز به تایید رسید. بررسی مورفولوژی نشان داد که میکروارگانیسم ها عمدتا از نوع باکتری های گرم مثبت و میله ای شکل بودند. در مرحله شناسایی این میکرو ارگانیسم ها مورد بررسی قرار گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.