مدل های ریاضی برای سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مدل های ریاضی برای سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مدل های ریاضی برای سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل های ریاضی برای سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مدل های ریاضی برای سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
یکی ازمهم ترین روش نگه داری مواد، خشک کردن می باشد که با کاهش فعالیت آبی باعث افزایش زمان نگهداری می شود. آگاه شدن از سینتیک خشک شدن در طراحی شبیه سازی و بهینه سازی فرایند خشک کردن محصولات کشاورزی مهم است. در این مطالعه مدل های ریاضی برای سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی توسط خشک کن های مختلف گزارش شده است. با مطالعات انجام شده می توان مدل های مبدلی و همکاران و های و همکاران برای دانه هندوانه و مدل پیچ برای پیاز با خشک کن مادون قرمز، مدل دو جمله ای برای دانه کدو با خشک کن بستر سیال و نیمه سیال مدل وانگو مدلهای پنچ میدلی و همکاران و دو جمله ای نمایی به ترتیب برای دانه های انار، البالو و زیتون با خشک کن مایکروویو مدل های پیچ میدلی و همکاران و دو جمله ای نمایی برای گندم مدل میدلی برای دانه انگور مدل پیچ برای سیب زمینی مدل میدلی برای کدو سبز و مدل اصلاح شده پیچ و مدل میدلی و کوکوک مدل های مناسب خشک شدن پسته تحت تاثیر فاکتورهای مختلف در دو ازمایش جدا از هم گزارش شده وهمه د رخشک کن ازمایشگاه ی هوای داغ به عنوان مدل های مناسب سینتیک خشک شدن محصولات می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.