بررسی رابطه بافت خاک با پوشش گیاهی و عمق سفره آب زیرزمینی در سطوحمختلف ژئومرفیک منطقه کویری چاه افضل در استان یزد


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه بافت خاک با پوشش گیاهی و عمق سفره آب زیرزمینی در سطوحمختلف ژئومرفیک منطقه کویری چاه افضل در استان یزد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه بافت خاک با پوشش گیاهی و عمق سفره آب زیرزمینی در سطوحمختلف ژئومرفیک منطقه کویری چاه افضل در استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه بافت خاک با پوشش گیاهی و عمق سفره آب زیرزمینی در سطوحمختلف ژئومرفیک منطقه کویری چاه افضل در استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه بافت خاک با پوشش گیاهی و عمق سفره آب زیرزمینی در سطوحمختلف ژئومرفیک منطقه کویری چاه افضل در استان یزد :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار بر خصوصیات خاک، سطوح پایه ژئومورفیک می باشد. مهمترین سطوح ژئومورفیک شامل پلایا، دشت سر و دشت می باشد. از مهمترین عوامل تاثیرگذار و تعیین کننده نوع و میزان پوشش گیاهی، و ضعیت خاک شناسی منطقه است که این مورد به شدت تحت تاثیر سطوح ژئومورفیک می باشد. این پژوهش ،با هدف بررسی رابطه خصوصیات خاک با پوشش گیاهی و عمق سفره آب زیرزمینی در سطوح مختلف ژئومرفیک منطقه کو یری چاه افضل دراستان یزد انجام شد. خصوصیات خاک و درصد پوش گیاهی منطقه درهفت سطح ژئومرفیک (دشت رسی، دشت ر یگی، پوسته نمکی پف کرده، پوسته نمکی سفت، چربه، نبکا و ناحیه مرطوب) در دو عمق ۰-۱۵ و ۱۵-۳۰ سانتی متری و در سهتکرار تعیین شد. نتایج به صورت طرح آماری فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی تجزیه واریانس شد و برایمقایسه میانگین ،ا از روش چند دامنه ای دانکن استفاده شد. نتایج نشان داد بین پارامترهای شن و رس با پوش گیاهی وعمق آب زیرزمینی همبستگی معنی داری وجود دارد و تنها جهت و شدت همبستگی متفاوت است. درصد پوشش گیاهی باپارامتر،ای میزان شن و عمق آب زیر زمینی همبستگی مثبت در سطح اعتماد ۹۵ درصد و با پارامتر رس خشاک همبستگی منفی دارد. عمق آب زیر زمینی با پارامتر میزان درصد پوش گیا،ی همبستگی مثبت در سطح اعتماد ۹۵ درصد دارد. باحرکت از سطوح ژئومورفیک بالاتر (دشت رسی) به سطوح ژئومورفیک پایین تر (ناحیه مرطوب و چربه) میزان رس و شنکمتر و میزان سیلت خاک بیشتر می شود. به عبارتی بافت خاک از بافت سبک به بافت سنگین تغییر می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.