بررسی باقی مانده حشره کش دیازینون گرانوله در دانه برنج استان مازندران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی باقی مانده حشره کش دیازینون گرانوله در دانه برنج استان مازندران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی باقی مانده حشره کش دیازینون گرانوله در دانه برنج استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی باقی مانده حشره کش دیازینون گرانوله در دانه برنج استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی باقی مانده حشره کش دیازینون گرانوله در دانه برنج استان مازندران :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ا۷۲ نمونه برنج از زمان درو، یک ماه، دو ماه، سه ماه و شش ماه پس از برداشت به مقدار ۲ کیلوگرم بعد از سم پاشی حشره کش دیازینون تا زمانی که هیچ اثری از حشره کش در برنج مشاهده نشود از شهرستان های رامسر،تنکابن، عباس آباد(غرب استان مازندران)،آمل، محمود آباد و فریدونکنار (شرق استان مازندران) مورد مطالعه جهت ردیابی و اندازه گیری باقی مانده دیازینون قرار گرفت. نمونه ها پس از انتقال به آزمایشگاه توسط روش کچرز(QuEChERS) استخراج گردید و میزان باقی مانده دیازینون با دستگاه گاز کروماتوگرافی (GC-NPD) اندازه گیری گردید. میانگین دو ساله میزان باقی مانده دیازینون در نمونه های ارقام کیفی برنج مناطق مورد ارزیابی رامسر، تنکابن و عباس آباد تا یک ماه پس از برداشت محصول بالاتر از حد مجاز بودند(MRL = 0.1 ppm) بر مبنای میانگین دوساله در نمونه ارقام کیفی منطقه تنکابن تا دو ماه پس از برداشت محصول نیز میزان باقی مانده بالاتر از حدمجاز بود و نمونه های مناطق رامسر و عباس اباد در این زمان(۰/۰۹ پی پی ام) باقی مانده سم دیازینون کمتر از حد مجاز داشتند. بر مبنای میانگین دو ساله در نمونه های ارقام کیفی برنج مناطق مورد بررسی پس از گذشت سه وشش ماه از زمان برداشت محصول، هیچ اثری از دیازینون وجود نداشت. میانگین دو ساله میزان باقی مانده دیازینون در نمونه های ارقام پرمحصول برنج مناطق مورد ارزیابی آمل، محمود آباد وفریدون کنار تا دو ماه پس از برداشت محصول دارای باقی مانده دیازینون بالاتر از حدمجاز بوده اند. بر مبنای میانگین دو ساله در نمونه های ارقام پرمحصول برنج مناطق مورد بررسی ، پس از گذشت سه و شش ماه از زمان برداشت محصول، هیچ اثری از دیازینون مشاهده نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.