بررسی اثر تکنولوژی هردل به عنوان تیمار غیر حرارتی بر ماندگاری آب سیب و پرتقال تازه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر تکنولوژی هردل به عنوان تیمار غیر حرارتی بر ماندگاری آب سیب و پرتقال تازه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر تکنولوژی هردل به عنوان تیمار غیر حرارتی بر ماندگاری آب سیب و پرتقال تازه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تکنولوژی هردل به عنوان تیمار غیر حرارتی بر ماندگاری آب سیب و پرتقال تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر تکنولوژی هردل به عنوان تیمار غیر حرارتی بر ماندگاری آب سیب و پرتقال تازه :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
امروزه در صنعت غذا تلاش های زیادی جهت یافتن روشی ایده آل برای نگهداری و بهبود کیفیت مواد غذایی صورت گرفته است. اخیرا مفهوم ترکیب عوامل نگهدارنده برای نگهداری مواد غذایی گسترش یافته و فناوری هردل نام گرفت. در واقع تکنولوژی هردل استفاده ی آگاهانه ی ترکیبی از عوامل یا تکنیک های نگهداری مواد غذایی جهت دستیابی به اهداف چندگانه و تاثیر بهتر آن در نگهداری می باشد. یکی از کاربرد های این تکنولوژی در صنعت آبمیوه است . افزایش مصرف آبمیوه در جامعه، تحقیقات وسیعی را برای یافتن راهی در تولید بهینه و افزایش طول عمر ماندگاری این محصول پرمصرف ایجاب می کند. اگرچهروش حرارتی معمول ضمن افزایش عمر ماندگاری آبمیوه ها ، اطمینان مصرف کننده را از سلامت آن برآورده می نماید، اما درعین حال سبب کاهش شاخص های کیفی و کمی آن نیز خواهد شد. فناوری های غیر حرارتی جدید نیز با کاهش بار میکروبی وحفظ ویژگی های حسی و تغذیه ای ، روشی ایده ال در فرایند آبمیوه هستند .در این تحقیق نیز به تعدادی از فناوری های غیرحرارتی و کاربرد آنها در آب سیب و پرتقال جهت حفظ حداکثر مواد مغذی و کاهش بار میکروبی آبمیوه و افزایش عمر نگهداریآن می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.