اثر پیش تیماراتیل اولئات، کلریدسدیم و آنزیم بری بر سینتیک خشک شدن تحت خلاءفلفل دلمه ای


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پیش تیماراتیل اولئات، کلریدسدیم و آنزیم بری بر سینتیک خشک شدن تحت خلاءفلفل دلمه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پیش تیماراتیل اولئات، کلریدسدیم و آنزیم بری بر سینتیک خشک شدن تحت خلاءفلفل دلمه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پیش تیماراتیل اولئات، کلریدسدیم و آنزیم بری بر سینتیک خشک شدن تحت خلاءفلفل دلمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پیش تیماراتیل اولئات، کلریدسدیم و آنزیم بری بر سینتیک خشک شدن تحت خلاءفلفل دلمه ای :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه سینتیک خشک شدن فلفل دلمه ای تحت پیش تیمارهای مختلف با استفاده از خشک کن تحت خلاء بادمای ۶۰ درجه سانتیگراد و فشار ۱۰ کیلوپاسکال مورد بررسی قرار می گیرد . نمونه های فلفل به قطعاتی به طول و عرض ۲ سانتیمتر و ضخامت ۴ میلیمتر برش داده شدند . محلول های غوطه وری در دو غلظت های ۲ و ۴ درصد تهیه گردیدند و آنزیم بری نمونه ها د رآب ۱۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳ دقیقه انجام گرفت . منحنی خشک کردن هر نمونه رسم گردیده ، مرتبه واکنش و ثابت سرعت خشک شدن نمونه ها تعیین گردید . نتایج نشان داد که کل فرآیند خشک شدن فلفل دلمه ای در دوره سرعت نزولی بوده و همجنین ،اعمال پیش تیمارهای آنزیم بری و غوطه وری در محلول قلیایی اتیل اولئات و کلرید سدیم با غلظت ۴ درصد به مدت ۱ دقیقه، به طور قابل توجهی موجب افزایش سرعت خشک شدن و کاهش مدت زمان خشک شدن گردیده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.