مقایسه ی خاصیت پاداکسایشی دو واریته ی کلم (.Brassica oleracea L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه ی خاصیت پاداکسایشی دو واریته ی کلم (.Brassica oleracea L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه ی خاصیت پاداکسایشی دو واریته ی کلم (.Brassica oleracea L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی خاصیت پاداکسایشی دو واریته ی کلم (.Brassica oleracea L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه ی خاصیت پاداکسایشی دو واریته ی کلم (.Brassica oleracea L) :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی فعالیت پاداکسایشی دو واریته ی کلم می باشد. محتوای فنول کل به وسیله ی معرف فولین سیوکالنئو تعیین شد. محتوای فتولی، فلاونوئیدی و ظرفیت جمع آوری رادیکال های PDDH در واریته ی B.italica بیشتر از واریته ی B.botrytis است. مهمترین ترکیبات گیاهی که خواص پاداکسایشی گسترده ای دارند، ترکیبات فنولی مانند فلاونوئیدها هستند و این اثرات در تحقیقات مختلف به ثبت رسیده است. کلم بروکلی بدلیل داشتن مقادیر زیادی از ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی، یکی از منابع خوب ترکیبات پاداکساینده محسوب می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.