بررسی روابط اکسشن های مختلف گل محمدی بر پایه ترکیبات شیمیایی اسانس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی روابط اکسشن های مختلف گل محمدی بر پایه ترکیبات شیمیایی اسانس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی روابط اکسشن های مختلف گل محمدی بر پایه ترکیبات شیمیایی اسانس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روابط اکسشن های مختلف گل محمدی بر پایه ترکیبات شیمیایی اسانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی روابط اکسشن های مختلف گل محمدی بر پایه ترکیبات شیمیایی اسانس :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
گل محمدی (Rosa damascena Mill) یک گونه مهم دارویی و صنعتی است که در برخی از کشورهای جهان از جمله ایران کشت می شود. برای رسیدن به تولید اسانس بیشتر و با کیفیت بهتر، شناسایی ژنوتیپ های برتراین گیاه و روابط ژنتیکتی آنها اهمیت زیادی دارد. انجامآنالیزهای تجزیه واریانس و آزمون دانکن تمام زوایای روابط بینژنوتیپ ها از جنبه ترکیبات شیمیایی اسانس را روشن نمی کند. برایبررسی دقیق تر این روابط استفاده از آنالیزهای آماری چند متغیرهمی تواند مفید باشد. در این مطالعه چندین اکسشن مختلف گل محمدیجمع آوری و در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی کشت شدند. بااستفاد از گازکروماتوگرافی و کروماتوگرافی گازی همراه با طیفسنج جرمی ترکیبات شیمیایی اسانس شناسایی و مقدار (در صد) هرترکیب اندازه گیری شد. مقادیر ترکیبات شیمیایی اسانس با روش هایمختلف آماری ارزیابی شد. با توجه به نتایج تجزیه خوشه ای،اکسشن ها در ۴ گروه مجزا قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.