بررسی تغییرات آنتوسیانین وشاخص های کلروفیل چای ترش درکشت مخلوط باماش


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات آنتوسیانین وشاخص های کلروفیل چای ترش درکشت مخلوط باماش دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات آنتوسیانین وشاخص های کلروفیل چای ترش درکشت مخلوط باماش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات آنتوسیانین وشاخص های کلروفیل چای ترش درکشت مخلوط باماش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات آنتوسیانین وشاخص های کلروفیل چای ترش درکشت مخلوط باماش :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

چای ترش با نام علمی Hibiscus sabdariffa L متعلق به خانواده Malvaceae است و عمدتاً کاسبرگ آن به عنوان دارو قابلیت استفاده دارد. کاسبرگ هادارای اسیدهای آلی اگزالیک، مالتیک، سیتریک و تارتاریک و همچنین، ویتامین C، پروتئین، مواد معدنی و آنتوسیانین می باشند (۲۰۱۱،.Ahmad et al1). رنگ قرمز غنی چای ترش به عنوان رنگ طبیعی در مواد غذایی، محتوای تغذیه ای برگ و خواص درمانی آن باعث افزایش روزافزون مصرف این گیاه در اروپا شده است. بزرگ ترین وارد کننده چای ترش در اروپا را آلمان با واردات ۳۰۰ تن در سال به خود اختصاص داده است. سودان، مکزیک و مصر صادر کنندگان عمده چای ترش هستند.(McClintock and El-Tahir،۲۰۰۴). در سال های اخیر با روشن تر شدن مشکلات کشاورزی تک کشتی از جمله آلودگی آب ها و خاک و همچنین کاهش توان تولیدی زمین های زراعی، توجه محققین بیش از پیش به حفظ ثبات و باروری سیستم های تولید کشاورزی معطوف شده است. یکی از راهکارهای افزایش ثبات، ایجاد تنوع از طریق بکارگیری سیستم های چند کشتی و شخم حفاظتی است کشاورزی پایدار به مدیریت صحیح منابع کشاورزی اطلاق میشود که در ضمن رفع نیازهای در حال تغییر بشری،کیفیت محیط زیست و ظرفیت منابع آب وخاک را نیزحفظ می کند(Benites et al.,1993). در سیستم های کشاورزی رایج و تککشتی، گرچه افزایش عملکرد در واحد سطح توانسته است نیازهای غذایی جمعیت روبه رشد را تأمین کند ولی این سیستم ها به طور مستقیم و غیرمستقیم مشکلات عدیده زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی ایجاد کرده است. بشر با استفاده بیش از حد از منابع طبیعی نظیر آب،خاک، جنگل، مرتع و غیره نه تنها ذخایر طبیعی را در معرض خطر نابودی قرار داده است، بلکه با ایجادآلودگی مختلف ناشی از فعالیت های صنعتی،کاربرد کودهای شیمیایی وآفتکش ها،حیات کره زمین را به خطر انداخته است. استفاده از سیستم های تک کشتی،منجر به ایجاد فشار بر منابع طبیعی گردیده و پایداری سیستم های کشاورزی برخوردار از پایداری و عملکرد بهینه، افزایش می یابد(پیرزاد و همکاران، ۱۳۸۱). جمعیت ایران و جهان دائماً در حال افزایش است و افزایش تولید محصولات کشاورزی برای هماهنگی با تقاضای روزافزون منابع غذایی اجتناب ناپذیر است( Hamza and Andersoon,2005).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.